in

Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea, asemănări izbitoare/ FOTO

Două românce tinere, frumoase şi norocoase au Italia la picioare, iar destinele lor par trase la indigo.

Catrinel Menghia şi Mădălina Ghenea au debutat în modelling, iar acum s-au îndreptat către fascinanta lume a cinematografiei şi par să aibă toate şansele să ajungă staruri la Hollywood. Independent de voia lor, era inevitabil ca între cele două românce să nu se instaleze sentimentul de rivalitate, fiecare apariţie a lor fiind urmărită pas cu pas, comentată şi analizată, iar şi cele mai mici similitudini fiind taxate.

Au purtat aceeaşi rochie

Catrinel Menghia şi-a trecut în palmares o gafă de proporţii în urmă cu doar câteva zile, când a participat la Festivalul de Film de la Veneţia. Aceasta a purtat o rochie care a atras atât priviri de admiraţie, cât şi critici, pentru Mădălina Ghenea a purtat aceeaşi rochie în luna aprilie, în spotul publicitar realizat pentru compania de telefonie a cărei imagine este. Mai mult chiar, se pare că cele două românce au gusturi comune şi în materie de bijuterii, purtând la aproape fiecare apariţie publică modele extrem de asemănătoare.

Şediţe foto trase la indigo

Coincidenţele continuă şi atunci când sunt alăturate fotografii profesioniste cu ele, de la şedinţele foto pentru cataloagele de lenjerie intimă, în care se observă cât d ebine seamănă. Româncele au şi acelaşi stil de a-şi aranja părul. În plus, atitudinea şi gesturile lor sunt asemănătoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Explozie de căsătorii mixte la Cannicatì

Dezbatere în Parlamentul European: România, „expresia unei republici bananiere”