Menu
in

Catrinel Menghia, obligată să divorţeze de Massimo Brambati abia după cinci ani

Divorţurile în Italia nu se soluţionează atât de rapid precum se întâmplă în România. Catrinel Menghia, celebrul manechin de origine română, a decis să se despartă de soţul ei, Massimo Brambati, însă instanţa va decide abia după cinci ani, conform legilor din Italia. Chiar dacă sunt separaţi de mai bine de doi ani, va trebui să mai treacă ceva timp până vor fi despărţiţi official.

Pe plan sentimental nu-i merge prea bine, fiind în plin divorţ de soţului ei, fostul fotbalist Massimo Brambati, după şase ani de căsătorie. Se pare că de vină ar fi fost gelozia excesivă a italianului, dar şi faptul că manechinul îşi dorea extrem de mult un copil, iar Massimo, nu. Probabil că acum Catrinel îşi va şterge tatuajul cu numele fostului soţ, întrucât credea că Massimo va fi iubirea ei pentru totdeauna. Însă, profesional se descurcă de minune. Celebrul manechin care a înnebunit Italia, Catrinel Menghia, în vârstă de 27 de ani, i-a scos din minţi şi pe americani cu un spot publicitar pasional.

Biserica catolică îngreunează procedurile

La fel s-a intamplat şi în cazul divorţurilor altor două românce celebre, Ramona Bădescu şi Anca Badiu.

Ramona a fost căsătorită, la finalul anilor ’90, cu baronul Alessandro di Fornaro, însă au decis să divorţeze în 2003. Chiar dacă şi-a găsit un nou iubit, la acea vreme Riccardo Piccionetti, Ramona nu era legal divorţată. Asta întrucât, biserica catolică acordă divorţul abia după trei, patru sau chiar cinci ani. Acest lucru a făcut ca Ramona să fie complet eliberată din căsnicia cu baronul di Fornaro abia în anul 2007.

La fel s-a întâmplat şi cu Anca Badiu, care a aşteptat cinci ani ca să fie legal divorţată de Stefano Poggi. Cei doi au stat împreună şapte ani, după care au trebuit să locuiască separat trei ani pentru ca abia apoi, după alţi doi ani, biserica catolică să dea undă verde divorţului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version