in

Ce trebuie să faci de Revelion pentru a avea succes în anul nou?

Ce trebuie să faci în noaptea de Revelion, pentru a avea noroc tot anul? E adevărat că primul musafir care trece pragul casei în noul an trebuie să fie un bărbat? E bine să porţi lenjerie intimă de culoarea roşie? Iată câteva superstiţii româneşti şi nu numai.

Zgomotul și gălăgia sunt la putere.

Dacă vrei să fi ferit de pericole și spiritele rele, ai grijă că în această noapte să faci cât mai multă gălăgie. În acest fel, vei scăpa de influența vibrațiilor joase și vei avea parte de un an pe cinste.

Poartă haine noi.

Această “regulă” sigur îți va placeă. Da, este indicat să porti haine nou-nouțe în noaptea de Revelion dacă vrei să fii sigur că vei avea parte de belșug în noul an. Așa că nu mai sta pe gânduri și investește într-un outfit nou, demn de tine.

Primul musafir din noul an trebuie să fie bărbat.

Da, tradiția spune că este foarte bine ca primul musafir din an să fie de sex masculin, în acest fel poți fi sigur că vei avea un an bun și fericit. Și vorbim aici de orice barbat. De asemenea, ar fi bine ca acesta să ofere și un cadou, spune tradiția, astfel vei avea parte de prosperitate.

Roșu, culoarea norocului.

Aceasta este deja o superstiție foarte bine cunoscută, așa că dacă vrei să ai noroc tot anul ce vine, asigură-te că porți ceva roșu cu această ocazie. Dacă nu ești fan roșu, nu îți face griji, nu trebuie să porți neapărat ceva care este la vedere, tocmai de aceea foarte multe persoane optează pentru lenjeria roșie. Aceasta culoare transmite energie pozitivă, vitalitate și dragoste, deci este foarte indicat să nu uiți de ea.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rimini, sex gratuit în schimbul protecției, carabinier condamnat la închisoare datorită declarațiilor unei românce

Român de 23 de ani cu mâna amputată de la o petardă, la Milano. Bilanț sângeros al festivităților de Anul Nou din Italia