in

Cea mai frumoasă româncă ne va reprezenta ţara în Filipine. Are mari şanse la titlul Miss Earth 2012 / FOTO

România va fi reprezentată la concursul internaţional de frumuseţe, Miss Earth, ce va avea loc luna aceasta (5-26 noiembrie) în Filipine, de Iulia Dumitrescu, o tânără superbă originară din Cluj.

Iulia Dumitrescu, noua deţinătoare a titlului Miss Earth Romania 2012 a plecat astăzi în Manila (Filipine), acolo unde va concura alături de alte aproximativ 80 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.

Diana Popistaşu a renunţat la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu

Diana Popistaşu, câştigătoarea Miss Earth România 2012, a renunţat la titlu în favoarea Iuliei Dumitrescu, care va reprezenta ţara noastră la concursul internaţional de frumuseţe.

În urma competiţiei naţionale de frumuseţe, a fost aleasă ca reprezentantă a României Diana Popistaşu din Iaşi, însă aceasta nu ar fi putut pleca în Filipine din motive şcolare.

Astfel, ea a cedat coroniţa şi titlul Miss Earth România 2012, conform regulamentului competiţiei, urmatoarei clasate în concurs, Iulia Monica Dumitrescu din Cluj-Napoca.

Reprezentata ţării noastre este inteligentă şi are dimensiunile ideale: 87-61-91

Iulia Monica Dumitrescu are 20 ani, 1,73 metri inalţime, dimensiunile ei fiind 87-61-91. Iulia este studentă în anul al doilea la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca.

„Iulia Monica Dumitrescu, noua Miss Earth România 2012, nu este doar o fată frumoasă, ci are toate calităţile necesare pentru a ne reprezenta ţara cu onoare în cadrul competiţiei Miss Earth: este voluntar în Organizaţia Studenţilor Economişti şi vicepreşedinte comunicare al ‘Business Ladies Club’. Suntem mândri de Iulia şi o aşteptăm în România cu titlul cel mare”, au declarat organizatorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cornel Mihai Andrieş a devenit, la 22 de ani, consilier într-o primărie din Toscana

“Nu vreau decât un loc de muncă”