in

Cei doi bărbaţi din viaţa lui Teo Trandafir: unul o adoră, celălalt o dezamăgeşte

În viaţă, lucrurile nu au cum să fie roz întrutotul. Unele sunt îmbucurătoare, altele, dezamăgitoare. Este şi cazul vedetei TV Teo Trandafir, care se simte iubită de viitorul ei soţ, Constantin Iosef, dar care vorbeşte cu ochii în lacrimi despre relaţia cu tatăl ei.

“Pe Constantin îl respect foarte tare pentru faptul că e în stare să fie cu doamna Teo. Pe tata nu-l înteleg şi nici nu-l judec”, a mărturisit Teo.

Viitorul soţ, singurul care o înţelege

”E un tip extraordinar, cu foarte mult umor. Îl iubesc şi îl respect foarte tare pentru faptul că e în stare să fie cu doamna Teo. Este singurul bărbat din viaţa mea care a ştiut cu claritate şi cu blândeţe încă de la început ce vrea să facă, restul au abandonat sau le-a fost teamă”, a spus Teo despre viitorul ei sot, Constantin Iosef.

Vedeta este dezamăgită de tatăl ei

Cu ochii în lacrimi, vedeta a mărturisit cât de tensionată este, în prezent, relaţia cu tatăl şi cât de tare au dezamăgit-o acţiunile acestuia. “Sunt conştientă că legătura tată-fiică este greu de distrus, dar comunicarea între mine şi tatăl meu s-a stins demult. Nu-l înţeleg şi nici nu-l judec, fiecare merge pe drumul lui”, a conchis vedeta de televiziune.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Genova/ Un tată român a încercat să se sinucidă după ce şi-a pierdut locul de muncă

Camelia Rădiu, candidată PD la Jesi, promite cursuri pentru badante