in

Celebra trupă Compact a cântat pentru românii din Canada

De două săptămâni, membrii trupei Compact îi încântă cu celebrele lor melodii pe românii din Canada.

Comunităţile de români din Vancouver, Calgary, Edmonton, Winnipeg, Toronto şi Montreal s-au bucurat de prezenţa rockerilor în cadrul celui de-al treilea turneu în Canada din ultimii patru ani. Compact a susţinut deja cinci concerte, ultimul, la Montreal, fiind programat duminică, 14 octombrie.

Paul Ciuci, Adrian Tinca, Aurel Vasilescu şi Adrian Kiseleff, cei patru membri ai trupei, i-au încântat cu melodiile lor pe românii din Canada. La rândul lor, românii au fost deosebit de calzi cu oaspeţii lor. La Edmonton, membrii trupei au rămas impresionaţi de atmosfera creată de fanii români: „Suntem la 1500 de km de Polul Nord. După atmosfera din seara asta aş fi jurat că sunt la Tropice! Un public deosebit de cald şi de ospitalier”.

Membrii trupei Compact nu au pierdut prilejul de a revedea Cascada Niagara, despre care Paul Ciuci spune că „te lasă fără respiraţie. Ba nu, aerul e atât de curat încât respiraţia îţi este mai uşoară şi mai adâncă. Dar cascada în sine este de o măreţie copleşitoare”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reparaţii fictive, mecanic denunţat

„Un sfat pentru românii rămaşi în ţară: Fugiţi, fraţilor”