in

Cătălin Botezatu cunoaşte succesul în SUA! Creaţiile sale, apreciate la New York

Cătălin Botezatu a început anul 2012 în forţă, revenind pe podiumurile internaţionale de modă. Pentru prima dată, designerul român a fost invitat la Paris Haute Coiffure, unde şi-a prezentat cea mai recentă colecţie Haute Couture la Carrousel du Louvre, o sală de evenimente imensă, în faţa a 4000 de oameni.

Creaţiile sale au fost alese pentru a întregi coafurile celor mai buni stilişti din lume, membrii Haute Coiffure Francaise. Rochiile lui Cătălin Botezatu, completate de coafurile îndrăzneţe, au fost ulterior fotografiate în studio pentru a apărea în celebra revista Vogue, ediţia franceză, creaţiile designerului român fiind preferate în locul celor al celebrului Zuhair Murad. Succesul lui Cătălin Botezatu de la Paris i-a atras acestuia mai multe cereri de prezentări de modă în teritorii noi: Argentina, Brazilia şi Mexic. Designerul român urmează să plece în aceste ţări în toamna acestui an.

Invitat special în seara de gală

Imediat după Paris Haute Coiffure, Cătălin Botezatu a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a fost invitat special să prezinte în seara de gală a celebrului festival de modă New York Couture Fashion Week. Evenimentul a fost organizat într-una din cele mai vestite săli din America, Grand Ballroom a Hotelului Waldorf Astoria. Cei 3000 de invitaţi şi-au cumpărat bilete pentru a asista la show-urile din seara de gală. Un abonament pentru cele patru seri de prezentări de modă a costat 1.500 de dolari, iar pentru seara designerului român, 450 de dolari. Special pentru show-ul lui Cătălin Botezatu au ajuns chiar si persoane din San Francisco, Los Angeles, Chicago sau Londra.

Ana Maria Ferentz şi Carmen Harra, prezente la eveniment

Botezatu a prezentat colecţia Tsarina, cu puternice influenţe ruseşti. Printre modele s-a numărat şi Sandra, finalista Next Top Model Romania, precum şi câştigătoarele Next Top Model Germania şi Vietnam şi modele din Brazilia, Spania şi Rusia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Interviu GR/ Giada Connestari: “Imaginea României nu mai este cea a orfanilor sau a aurolacilor!”

Zborurile low-cost se mută din Băneasa pe Otopeni. Se scumpesc biletele