in

D’ale lu’ Mitică: “Regret că am rămas singur şi că nu am niciun copil!”

Mitică Popescu, unul dintre cei mai de seamă actori români, la vârsta de 74 de ani face o recenzie asupra anilor care au trecut peste el. Un mare regret îl apasă, acela că nu are niciun copil şi a rămas singur.

Actorul a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul timp. S-a ales cu o fractură la umăr iarna trecută, când a căzut de pe scenă, şi nu a mai putut ieşi din casă pentru că nu îşi putea mişca mâna şi nu se putea îmbrăca. “Dacă m-am ales cu acea fractură la umăr, în iarnă, am stat mai mult în casă, izolat. N-am putut să mă îmbrac sau să mă dezbrac singur, să ies. Abia de două-trei luni pot să-mi mişc mâna. Aşa că am fost nevoit să mă consolez cu televizorul”, a mărturisit Mitică Popescu.

Unde sunt prietenii?

Actorul a spus că a fost depresiv o perioadă. „Nu mă mai concentrez. Atât timp de stat în casă mi-a creat o stare proastă, o depresie… Acum am nişte zugravi care îmi fac curat. Dar în multe zile nu vine nimeni. Mă duc să mă plimb prin Herăstrău, că e aici aproape”, a completat el. Prieteniile cu colegii de breaslă nu s-au mai păstrat, spune cu regret Mitică Popescu. “Legăm prietenii cum legaţi şi dumneavoastră: la serviciu. Iar din cauza fracturii, eu le-am cam pierdut şi pe acelea puţine pe care le-am avut. Dacă nu te vezi cu oamenii, te înstrăinezi… În ultimul an, n-am mai putut să mă duc în vizite, pentru că nu puteam să le spun oamenilor: „Vrei să vin la tine? Vino şi îmbracă-mă!”. A trebuit să renunţ şi la spectacole…”, a precizat.

Şi-a trăit viaţa pe scenă

“Cea mai mare realizare a mea: că trăiesc şi că sunt sănătos”, a explicat Mitică Popescu, însă un mare regret îi apasă batrâneţea. ”Sunt singur. Şi nu am copii… Dar în profesia noastră nu realizezi la timp chestia asta. N-ai timp să ţii nici măcar o floare… Îmi amintesc că atunci când s-a prăpădit bietul tata am avut nu ştiu câte spectacole în acea săptămână. Poldi (n.r. actriţa Leopoldina Bălănuţă, soţia sa care a decedat) nici n-a putut veni la înmormântare, că avea matineu. Eu dimineaţa am fost la înmormântare la tata, iar seara eram pe scenă. Această meserie înseamnă sacrificii”, a mai spus actorul de 74 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Puglia/ Româncă exploatată de patron, apoi înşelată de avocat (VIDEO)

Raport “Save the Children”/ Fete şi băieţi din România, exploataţi sexual în Peninsulă