in

Diana Dinu, frumoasa româncă care va reprezenta România la Miss World 2016

Frumoasa băcăuancă Diana Dinu va reprezenta România la Miss World 2016, competiție ajunsă la a 66-a ediție, care se va desfășura între 26 noiembrie și 19 decembrie, la Washington. Marea finală va avea loc pe 18 decembrie. Românca va concura alături de 118 frumoase din tot atâtea țări pentru marele premiu în valoare de 100.000 de dolari americani.

Diana Dinu are 26 de ani, 1,73 metri înălțime și dimensiuni de vis: 90-60-90. Tânăra născută în Bacău a absolvit Facultatea de Sport, specializarea Kinetoterapie, din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, dar locuiește de mulți ani în București. Ea a practicat bowling-ul de performanță, este pasionată de călătorii, psihologie, echitație, sporturi extreme și înot. Cel mai mult iubește însă copiii, dorindu-și să se implice în viitor în cât mai multe proiecte de caritate și voluntariat pe plan național și internațional. Diana își dorește o carieră în industria cinematografică, visul ei fiind să devină un cunoscut producător la Hollywood, potrivit ziare.com.

Onoarea de a câștiga titlul Miss World România 2016 și șansa de a reprezenta România într-un concurs internațional de un asemenea prestigiu vor face categoric ca această experiență să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experiență din viața mea, dar și cea mai mare performanță personală în acest domeniu. Voi promova România și turismul României în Statele Unite ale Americii, în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, promițând tuturor românilor că voi da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cât mai bun pe podiumul din Washington”, a declarat Diana.

CITEȘTE ȘI:

Moldoveanca Alina Chirciu, desemnată Miss Perfect Body la Miss International 2016

Crimă la Miss România la Latina. Marius Airinei, 35 de ani, înjunghiat mortal pe ringul de dans

O româncă are succes în lumea modei de la Milano, după ce a creat rochia pentru Miss World

«Români, vă extermin», fosta finalistă Miss Muretto acuzată de incitare la ură rasială

 

 

Roma, război între proxeneții români, slavi și albanezi: două prostituate nigeriene aproape ucise

Marius Vili Sârbu, candidat în Diaspora la Senat pe listele PSD: «Prefer faptele, în locul cuvintelor»