in

După relaţia cu Mădălina Ghenea, Leo DiCaprio s-a îndrăgostit de o altă româncă superbă

Celebrul actor Leonardo DiCaprio are o slăbiciune pentru românce. Tabloidele americane notează că după ce a avut o relaţie cu Mădălina Ghenea, acum, starul de la Hollywood este îndrăgostit de o altă româncă.

Este vorba despre Andreea Diaconu, despre care se spune că este una dintre puţinele modele de top din Statele Unite care nu a fost încă iubita vreunui star de peste ocean. A pozat pentru cele mai în vogă reviste din lume şi este şi imaginea unor case de modă, printre care şi Dolce&Gabbana.

Actorul de la Hollywood îi face curte top modelului român

Totuşi, se pare că, mai nou Leo DiCaprio, a devenit interesat de manechinul Andreea Diaconu, unul dintre noii „îngeraşi” de la Victoria’s Secret, în vârstă de 21 de ani, potrivit România TV. Actorul Leonardo obişnuieşte să organizeze petreceri în cluburi de lux, de unde nu lipsesc topmodelele Victoria’s Secret. Astfel a cunoscut-o pe Andreea Diaconu. Actorul a cerut numărul ei de telefon unei alte invitate, tot fotomodel. De altfel, DiCaprio i-ar fi spus Andreei că abia aşteaptă următoarea ei prezentare de lenjerie de la Victoria’s Secret, care va avea loc în curând.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chirurgi pediatri români vor fi pregătiți în Italia, la Clinica San Donato din Milano

2014, anul pomenilor electorale. Guvernul Ponta promite pensii şi salarii mai mari