in

După despărțirea de Mădălina Ghenea, Philippe Plein iubește o altă româncă

Philipp Plein îşi trăieşte viaţa intimă la vedere pe reţelele de socializare. După ce s-a iubit cu Mădălina Ghenea şi Oxana Zagummenova, acum designerul german se afişează cu o altă româncă, model şi ea. Este vorba despre Andreea Sasu, care îi face jocurile creatorului de modă şi acceptă să apară alături de le în cele mai fierbinţi ipostaze.

Nu doar cu Mădălina Ghenea, Philipp Plein s-a fotografiat în ipostaze incendiare, ci şi cu noua lui iubită, Andreea Sasu. Bruneta, care pare copia fidelă a rusoaicei Oxana Zagummenova, acceptă să-i facă pe plac iubitului pentru care a defilat pe podium şi acum defilează şi în dormitor. Modelul s-a fotografiat cu noul ei iubit celebru goală în aşternuturi, iar imaginea le-a pus pe jar pe admiratoarele designerului.

Andreea este o tânără din Paşcani care a cucerit Italia cu frumuseţea ei. Are în palmares mai multe titluri de Miss și a urcat pe podiumurile de prezentare din Paris, Dubai. Acum locuieşte în Milano, capitala modei din Italia şi este una dintre femeile pe a cărui corp sunt croite rochiile unor mari creatori de modă, precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli. Andreea lucrează pentru Philipp din noiembrie anul trecut, potrivit click.ro.

CITEȘTE ȘI:

O tânără din Paşcani a cucerit Italia cu frumuseţea ei: ”Cum de a câştigat ea? E româncă…”

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Philipp Plein și a luat o decizie radicală

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bolile de care te vindeci dacă mergi la mare

Concerte-țeapă în Italia sau cum să faci bani cu Mirabela Dauer și Fuego fără știrea lor