in

Elena Udrea s-a întâlnit cu prinţul Charles

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului s-a întâlnit, aseară, la Londra, cu prinţul Charles, despre care spune că este “un minunat ambasador al turismului românesc”.

Am avut o întâlnire în această seară (marţi seară – n.r.) cu Alteţa Sa Regală Charles, Prinţul de Wales, un extraordinar prieten al României şi un minunat ambasador al turismului românesc”, spune Elena Udrea.

Face lobby pentru România

Recent, prinţul Charles a apărut în emisiunea „Wild Carpathia”, difuzată de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi. În plus, deţine mai multe proprietăţi în România, fiind absolute fascinate de meleagurile mioritice.

Întâlnirea a avut loc la Londra

Prinţul Charles are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată. De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul Viscri. În ultimii ani, moştenitorul coroanei britanice a făcut mai multe vizite private în judeţul Covasna, unde a fost oaspetele grofului Kalnoky Tibor, la conacul din Micloşoara, construit în secolul al XVI-lea în stil renascentist şi renovat de către descendenţii familiei Kalnoky.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Raport/ România, ţara cu cel mai mic consum de droguri din UE. Italia- cel mai mare consum în ultimul an

PSD Diaspora susține excluderea lui Mircea Geoană din partid