in

Şerban Huidu se retrage din viaţa publică

Şerban Huidu a decis să se retragă din viaţa publică, renunţând la emisiunea care l-a consacrat, “Cronica Cârcotaşilor”. Totuşi, emisiunea va continua la Prima TV, însă fără cârcotaşul Huidu, care a anunţat, după accidentul în care a cauzat moartea a trei personae, că nu mai vrea să apară la TV. În plus, vocea lui nu se va mai auzi nici la radio, la Kiss FM.

Adio, televiziune! Adio, radio!

Mihai Găinuşă, colegul lui Huidu, va realiza în viitor emisiunea, nefiind luată până acum decizia cooptării unui alt eventual co-prezentator. Reprezentanţii Prima TV au declarat că emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” se va relua de săptămâna viitoare. „Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă”, au declarat reprezentanţii televiziunii. Pe de altă parte, emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv şi întreruptă în 17 octombrie, după accidentul lui Şerban Huidu, a fost înlocuită cu programul “Kissteria Matinală”.

Realizatorul de televiziune şi radio Şerban Huidu, în vârstă de 35 de ani, a provocat, pe 16 octombrie, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care şi-au pierdut viaţa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Ultimul film al lui Spielberg, dublat în italiană de Emanuela Ionică

Discotecă din Padova: “Interzis accesul românilor!”