in

Eurovision naşte dispute: Luminiţa Anghel le critică pe Inna şi Alexandra Stan. Cătălin Josan se ceartă cu Lucian Viziru

Luminiţa Anghel este mai mult decât îndreptăţită să critice reprezentaţiile live ale celor mai în vogă cântăreţe românce, Inna şi Alexandra Stan, întrucât este artista cu una dintre cele mai bune performanţe la Eurovision. Pe de altă parte, Lucian Viziru este de părere că România nu poate fi reprezentată de un basarabean, declaraţie care l-a făcut pe Cătălin Josan să reacţioneze.

Luminiţa consideră că cele două artiste nu au experinţa cântatului live şi nu le vede reprezentând ţara noastră la Eurovision. “Nu le-aş vedea pe scena Eurovision interpretând live corect la nivelul acela de presiune emoţională. Este foarte greu dacă nu ai ani de cântare live”, a declarat cântăreaţa, care a reprezentat România la Eurovision în 2005, alături de trupa Sistem, şi a ocupat locul trei.

Lucian Viziru a declarat că nu se cade să reprezinte România un basarabean, Cătălin Josan, care este cap de afiş pe lista favoriţilor la Eurovision. Acesta se pregăteşte serios pentru finala naţională a Eurovision, având mare încredere în piesa sa, “Call My Name”: “Este foarte importantă alegerea publicului şi ceea ce va considera el că reprezintă cel mai bine muzica românească”, spune Josan. Ca replică la acuzele lui Lucian Viziru, care a ratat anul acesta Eurovisionul, Cătălin Josan i-a răspuns: “Moldova este tot România, iar România este ţara care m-a adoptat de la 19 ani şi odată cu concursul Megastar, publicul m-a recunoscut ca viitor artist”.

Selectia naţională Eurovision

Sâmbătă, 10 martie, românii vor alege melodia care ne va reprezenta la Eurovision 2012 la Baku. Spectacolul de selecţie a piesei României va fi transmis de la ora 21.00, urmând ca înainte de miezul nopţii să fie cunoscută piesa câştigătoare. Alegerea va fi făcută în baza notelor primite de la un juriu de specialişti (50%) şi prin televoting (50%). În caz de egalitate, va cîştiga melodia care va avea cel mai mare număr de voturi primite de la public. Piesa care se va clasa pe primul loc va fi marea câştigatoare a selecţiei naţionale Eurovision 2012 şi va reprezenta România la Baku, Azerbaidjan, în luna mai.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Străina

De 8 Martie, italience şi străine, împreună la “Altarul Patriei”