in

FOTO/ Încă o româncă face furori la Hollywood

Marlene Comănescu, alias Marlene Manes, are 24 de ani şi este originară din Piteşti. Deşi este o actriţă tânără şi a ajuns în cetatea filmului în urmă cu numai doi ani, românca a ajuns să joace alături de vedete celebre de la Hollywood.

Marlene Manes a absolvit Liceul de Artă din Piteşti şi a studiat Comunicarea la Universitatea Constantin Brâncoveanu. La Piteşti, ea a urmat cursurile de actorie la Şcoala de Teatru Camino şi apoi a plecat să studieze în Belgia. În 2009, proaspăt căsătorită, s-a mutat cu soţul ei, de profesie fotograf, în Los Angeles. A urmat o perioadă în care românca s-a chinuit să prindă un rol, a jucat ca figurant, însă abia în ultimul an a avut succes.

A jucat alături de Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Ryan Gosling şi Nick Nolte

Marlene MAnes a jucat anul trecut în mai multe filme şi seriale, cel mai cunoscut – “J. Edgar”, al cărui regizor este Clint Eastwood, unde a jucat alături de Leonardo DiCaprio, de Judi Dench şi de Armmie Hammer. Recent, a apărut într- un alt film care se anunţă a fi un succes. De această dată, în “Gangster Squad”, Marlene joacă alături de Sean Penn, de Ryan Gosling, de Emma Stone şi de Nick Nolte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Au tăbărât patru cu pumnii pe mine”- Revelion de neuitat în Sicilia

Extremiştii Casapound la alegeri: “Stop imigraţiei”