in

FOTO Italienii iubesc româncele. Corina Neguţ, mai faimoasă decât Mădălina Ghenea

După Catrinel Menghia, Ramona Bădescu, Mădălina Ghenea sau Alexandra Dinu, o altă româncă extrem de frumoasă a cunoscut succesul în Italia. Este vorba despre Corina Neguţ, care are 23 de ani şi o carieră în plină ascensiune. Tânăra este originară din Bolintin Deal, o localitate din judeţul Giurgiu, în apropierea Bucureştiului.

După ce a absolvit Facultatea de Limbi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia engleză-italiană, Corina Neguţ l-a cunoscut Luca Maietta, cel care avea să-i devină logodnic la scurt timp şi care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna, informează click.ro.

S-a logodit cu un italian. Ulterior, a cunoscut faima

Povestea ei de succes a început cu o şedinţă foto pe care logodnicul ei i-a făcut-o şi pe care a postat-o pe internet. Apoi, tot mai mulţi fotografi au contactat-o pentru a apărea în pictoriale, a fost ofertată pentru reclame, prezentări de modă, emisiuni tv şi, în cele din urmă, producţii cinematografice.

Astfel, românca a reuşit să impresioneze cu imaginea şi talentul ei nume mari din Italia, astfel încât a fost aleasă dintre multe alte concurente la casting să joace alături de Checco Zalone, cel mai iubit comediant italian, în cel mai nou film al acestuia, care va fi lansat în această toamnă. În plus, tot din toamnă, Corina va avea propria ei rubrică într-o emisiune de divertisment, un format tip „Cronica Cârcotaşilor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

BBC: „La trei zile se mai construieşte o biserică în România”. BOR: Manipulare

Guvernul României scoate de la buget aproape 300 000 de euro pentru Institutului Universitar European de la Florenţa