in

Frumoasa Andreea Raicu se iubeşte cu Horia Tecău

Andreea Raicu şi tenismenul Horia Tecău formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Fosta iubită a lui Tudor Chirilă are o relaţie cu cunoscutul jucător de tenis de o lună de zile. Cei doi au fost prima dată surprinşi împreună la deschiderea unui restaurant exclusivist din Capitală. Deşi idila lor abia s-a înfiripat, amicii spun că par perechea potrivită.

Andreea Raicu este considerată una dintre cele mai sexy vedete ale showbiz-ului românesc. Fost model, cu o carieră de succes în televiziune, Andreea a avut o relaţie de lungă durata cu Tudor Chirilă, solistul trupei Vama. Cei doi s-au despărţit anul trecut şi de atunci prezentatoarea nu s-a mai implicat în nicio relaţie. După separarea de Chirilă, Andreea declara că o iubire mare se trăieşte intens în fiecare clipă. ”Când întâlneşti o mare iubire, trăieşti intens fiecare clipă în parte. Nu gândeşti raţional, nu-ţi faci calcule. O mare iubire e însoţită întotdeauna de o poveste de dragoste aparte şi tocmai de aceea e greu s-o uiţi sau s-o înlocuieşti când se termină”, conform Naţional.

Horia Tecau, cel care a cucerit-o pe Andreea Raicu, are 27 de ani şi este un celebru jucător de tenis şi face parte din lotul naţional de Cupa Davis.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Badantele românce îşi pierd imaginea

Campanie fără pomeni electorale cu alcool şi mâncare