in

Frumuseţe. Avon caută prezentatoare

Firma lider în vânzarea directă de cosmetice lansează o campanie de recrutare. Şi anunţă: “Flexibilitate de orar şi posibilitate de creştere şi câştig”. Clic AICI pentru a candida

Roma – Sunt lucrătoare, mame, dar înainte de toate femei. Străinele din Italia nu uită să se îngrijească de frumuseţea lor, ajutându-se şi de rujuri, farduri, creme, balsamuri şi de toate celelalte produse atât de dragi sexului frumos.

Ştie ceva despre aceasta Avon, lider absolut în Italia şi în Lume în domeniul vânzării directe de cosmetice, care a lansat o campanie pentru a recruta prezentatoare dintre femeile imigrante. O ocazie şi pentru cele care au puţin timp la dispoziţie, şi o oportunitate pentru firmă de a se face cunoscută în rândul comunităţilor străine.

“Doreşti să începi o nouă activitate? Doreşti un câştig în plus? Eşti în căutarea unor produse fantastice de frumuseţe?” le întreabă pe candidate Avon, care a lansat o campanie şi pe Gazeta Românească.

Este de-ajuns un clic pentru a vă înregistra şi a cere să deveniţi prezentatoare. Activitatea se desfăşoară de acasă, în autonomie completă, fără nicio investiţie iniţială şi cu flexibilitate maximă de orar.

O activitate pe care o poţi gestiona şi de acasă şi în autonomie completă şi fără nicio investiţie financiară şi cu maximă flexibilitate de orar. Intrând în cea mai mare reţea din lume de consulanţi privind frumuseţea, vei putea să te dedici la ceea ce-ţi place mai mult.

Prin activitatea de Prezentatoare vei putea oferi sfaturi şi sugestii amicilor tăi, rudelor şi cunoscuţilor privind ultimele tendinţe la modă, vei putea profita de reducerile rezervate produselor noi oferite ţie în avans şi la produsele achiziţionate pentru uz personal.

De ce să nu încerci?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cele mai halucinante promisiuni electorale

William Brînză, atac la DRP şi TVR Internaţional: „Cheltuie banii de pomană”