in

Horia Moculescu, la un pas de moarte în acelaşi loc în care Huidu a făcut accident

Compozitorul Horia Moculescu a dezvăluit că a fost foarte aproape să fie protagonistul unei tragedii în acelaşi loc în care Şerban Huidu a provocat tragicul accident rutier.

Se întâmpla în urmă cu un an, iar autoturismul a derapat în condiţiile în care asfaltul era uscat şi avea cauciucuri de iarnă. Din sens invers se apropia un TIR, iar Horia Moculescu nu avea cum să controleze maşina, fapt pentru care compozitorul este de părere că în acea zonă se petrece ceva ciudat.

“Nu îi iau apărarea lui Huidu, pentru că nu am niciu motiv. Vreau doar să povestesc un lucru. Acum un an, în acelaşi loc în care Huidu a făcut accident, veneam cu 50 de km/h, asfaltul era aproape curat, aveam cauciucuri de iarnă şi am alunecat cu maşina. Nu am făcut nicio manevră, era o curbă foarte largă, dar maşina a plecat singură. Norocul meu a fost că din faţă venea un TIR, care era la vreo 400 m, şi, văzând ce fac eu, s-a oprit. Seara am povestit cuiva şi la câteva ore prietena lui a păţit acelaşi lucru ca şi mine. E ceva ciudat acolo”, a spus Horia Moculescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sindicat pentru „badante” românce

Românii, reprezentaţi de o prostituată într-o carte despre imigranţi/ Polemici aprinse