in

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, cu verigheta pe deget

Fostul mare tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 65 de ani, i-a oferit verigheta logodnicei sale, Brigitte Sfăt, 34 de ani. Vacanţa la Paris a fost un bun prilej pentru cei doi de a face o vizită la bijutier, pentru a-şi ridica verighetele, fapt care certifică intenţiile serioase de oficializare a relaţiei.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt se vor căsători cu acte în regulă. Cei doi s-au aflat la Paris într-o scurtă vacanţă, un moment excelent pentru îndrăgostiţi de a face şi un drum la bijutier, ca să-şi ia verighetele comandate încă de anul trecut.

Inelele sunt simple

Verighetele comandate la Paris nu sunt deloc scumpe, ţinând cont de averea lor. Cei doi îndrăgostiţi au ales o pereche de verighete din aur alb, clasice, subtiri şi simple, care au costat numai 1.000 de euro. „N-am avut timp să mergem să le ridicăm până acum. Sunt două verighete simple, foarte subţiri, finuţe, din aur alb. Mă simt foarte fericită lângă Ilie, e omul pe care-l iubesc atât de mult”, a declarat, foarte emoţionată, Brigitte Sfăt. „Mi-a dat verigheta când am urcat în maşină. Nici nu cred că era cazul să aşteptăm un prilej special, pentru că era o chestiune despre care eu ştiam. Acest lucru nu mai constituia o surpriză”, a povestit viitoarea doamnă Năstase.

Nunta poate avea loc oricând

În pofida diferenţei de vârstă de 31 de ani, Ilie Năstase a lăsat să se înţeleagă că nunta poate avea loc oricând, în funcţie de starea lor de spirit. „Nu ne-am gândit când vom face acest pas. Se poate întâmpla oricând. Depinde de stare noastră de spirit. După ce se va consuma evenimentul, vom veni şi vă vom anunţa că ne-am căsătorit”, a mărturisit Ilie Năstase. în urmă cu doar câteva luni, Ilie Năstase i-a făcut o surpriză Brigittei, oferindu-i un inel de logodnă în valoare de 22.000 de euro, acesta fiind primul semn clar că Nasty are gânduri cât se poate de serioase.

Nasty, la a patra căsătorie

Încă de la vârsta de 26 de ani, la apogeul carierei sale, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Dominique Grazia, femeie care i-a dăruit-o pe Natalie. Imediat după divorţ, a cunoscut-o pe actriţa Alexandra King, relaţie care s-a finalizat cu o căsătorie. Cei doi au adoptat doi copii: Nicholas şi Charlotte. A treia soţie a fost Amalia Teodosescu cu care are două fetiţe, Emma şi Alessia. S- au căsătorit în 2004, la Paris, la Catedrala St. Stephane, şi au divorţat la începutul anului 2010

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“Lăsat să moară ca un câine de patroni”, trei italieni la proces

Roma / Regele Mihai, decorat de Ordinul Cavalerilor de Malta