in

Kevin Costner, pe scenă, în faţa românilor. VEZI AICI ce show a făcut

Celebrul actor Kevin Costner este, deasemenea, şi un foarte bun cântăreţ, talent pe care nu şi-l etalează prea des. Împreună cu trupa lui, Modern West, a susţinut un recital de 90 de minute, pe scena Club Tribute din Bucureşti, în faţa a peste 700 de persoane.

Concertul a inclus cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent: “Untold Truths” (2008) şi “Turn It On” (2010). Printre melodiile pe care Costner le-a cântat live se mai numără „Superman 14„, „Long Hot Night” şi „Backyard„. După show, Kevin Costner a mai petrecut o oră împreună cu admiratorii, cărora le-a dat autografe şi cu care s-a pozat. “Concertul lui Kevin Costner ne onorează şi a fost cel mai important eveniment găzduit de Club Tribute în cei doi ani de existenţă. Abia în momentul în care am văzut trailerul de la începutul concertului am realizat ce “om mare” ne calcă pragul. L-am cunoscut şi pot să spun că Kevin este un om simplu, modest şi foarte sociabil. Ne-a impresionat pe toţi”, a declarat managerul clubului.

Copleşit de emoţii

Deşi este o celebritate, în timpul repetiţiilor dinaintea concertului, Kevin Costner s-a arătat foarte emoţionat. “Am foarte mari emoţii. Sper că publicul se va simţi bine. Nu am emoţii pentru că nu sunt pregătit, ci pentru că vreau să ofer un show de neuitat”, a declarat Kevin Costner celor prezenţi la probele de sunet. Cu toate acestea, artistul a trecut peste momentele de trac şi a susţinut un concert excepţional. Românii l-au adulat prin toţi porii şi au cerut revenirea pe scenă.

Tratat ca un rege

Pe covorul roşu, înainte de susţinerea concertului, Kevin Costner şi-a arătat dragostea pentru români, despre care spune că l-au tratat ca pe un rege. „Iubesc Romania si ma simt minunat aici. Am fost tratat ca un rege, desi nu ma asteptam la asta… Planuiesc sa revin pentru a vizita toata tara”, a declarat Kevin Costner. Starul american a fost susţinut de toată echipa de filmare a mini seriei TV “The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta”, produsă de History Channel, care se filmează la Buftea de mai bine de trei săptămâni. “Aceasta este singura zi liberă a lui Kevin Coster şi a hotărât să organizeze acest concert. Duminică a avut filmări până la ora 3 dimineaţa, are un program de muncă absolut infernal. Trupa Modern West a venit special în România pentru acest eveniment”, a declarat un reprezentat al Castel Film.

Apreciază ambiţia românilor

Concertul lui Kevin Costner a durat o oră şi jumătate şi a inclus 16 piese de pe cele două discuri lansate până în prezent. În timpul discursului final, de mulţumire, Kevin Costner a spus că a învăţat un lucru foarte important despre români. “Ţin să vă mulţumesc tuturor, însă trebuie să îmi întrerup discursul pentru că văd un buchet uriaş de flori care se îndreaptă către scenă. Dacă am învăţat ceva în ultimele săptămâni, este că pe români nu-i poţi opri să facă ceea ce vor”, a declarat starul american.

Se deghizează în Moş Crăciun

Kevin Costner nu vrea să se întoarcă în America, la familie, cu sacul lui Moş Crăciun gol, aşa că a cumpărat cadourile pentru copii şi soţie din România. ”Recunosc că am fost Moş Crăciun pentru copiii mei de câteva ori, însă m-au recunoscut. Le-am cumpărat câteva cadouri speciale de Crăciun din Romania, însă nu vă pot spune ce am luat, pentru că o să ajungă totul pe Internet, iar veştile se răspândesc acum foarte repede şi nu vreau să ajungă la urechile copiilor mei”, a mărturisit Kevin Costner.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Rasism în Italia: mai multe despre organizaţia “Militia”

Băsescu l-a făcut cavaler pe Vanghelie. Pesedistul ar putea trece în „oastea” preşedintelui