in

Luminiţa Anghel, aproape să îşi piardă copilul

Cântăreaţa Luminiţa Anghel trăieşte o adevărată dramă, după ce mama naturală a fetiţei pe care a adoptat-o acum trei ani, îşi vrea copilul înapoi.

Totul a început în 2009, când Angelica Constantin şi-a dus fetiţa, pe Maria, într-un centru de plasament, pentru că nu avea bani sâ o întreţină. După un an, micuţa a ajuns în casa Luminiţei Anghel, care mai are un băiat adoptat.

La patru ani după ce şi-a lăsat fiica în centrul de plasament, Angelica Constantin vrea să o ia înapoi: „Cineva a luat-o de la centru fără semnătura mea. A ajuns la doamna Luminiţa printr-o împrejurare. Cei de la centru mi-au spus că aceasta ar vrea să o ia numai în weekend-uri, aşa că am semnat. Soţul mi-a spus că o voi pierde”, a declarat, pentru Gandul.info, mama naturală a Mariei.

Femeia susţine că, pentru a o adopta pe Maria, Luminiţa Anghel i-ar fi oferit un plic în care se aflau 60.000 de euro. „Mi-a spus aşa: vă dau un plic care o să vă bucure foarte mult. Mă aştepta cu banii ca să-mi vând fetiţa. Mi-a oferit vreo 60.000 de euro. Am refuzat, pentru că eu îmi vreu fata înapoi”, a mai spus Angelica Constantin.

Luminiţa Anghel susţine că nu i-a oferit niciodată bani Angelicăi Constantin în schimbul Mariei. „Sunt stupefiată, nu am crezut niciodată că o să aud aşa ceva. Nu înţeleg de ce face asta acum, după patru ani în care nu s-a interesat deloc de Maria. A venit în faţa casei mele şi i-a strigat şi pe Maria, şi pe David. Din nefericire pentru ea, ambii erau la şcoală. Maria ştie că mama ei a venit să o ia. A plâns, este foarte tristă. Nu înţeleg de ce vine această femeie acum. Când am adus-o eu acasă, Maria era un copil foarte trist şi apatic, abia şi-a revenit şi duce o viaţă liniştită”, s-a apărat Luminiţa Anghel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii au consumat 18,8 milioane de hectolitri de bere în 2012

Renumitul medic Gheorghe Cerin va conferenția în cadrul Bibliotecii românești din Milano