in

Mădălina Ghenea, apariție de vis la Festivalul de Film de la Roma, alături de celebrul regizor Martin Scorsese

Prezentă la Festivalul de Film de la Roma, unde regizorul Martin Scorsese a fost premiat pentru întreaga carieră, Mădălina Ghenea (30 de ani) i-a cucerit pe italieni cu apariţia pe covorul roşu. Modelul şi actriţa româncă, Mădălina Ghenea, originară din Slatina, a avut o apariţie răvăşitoare pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Roma, scrie adevarul.ro

Românca a purtat o rochie lungă, argintie, cu spatele gol, ce aparţine designerului Zuhair Murad, şi pe care a accesorizat-o cu sandale argintii, o brăţară şi o curea în aceeaşi nuanţă. Vedeta, care a fost prezentă în mai multe zile ale festivalului ce se desfăşoară în perioada 19-28 octombrie, a avut mai multe apariţii apreciate de public.

La premiera noului film în care joacă, „All you ever wished for“, actriţa a optat pentru o rochie lungă, nude, cu crăpătură generoasă, accesorizată cu paiete. Într-o altă apariţie, românca a purtat un costum negru, semnat de Stella McCartney.

„Datorez totul Italiei. Aici s-a lansat primul film în care am jucat, e un loc special“, a spus Mădălina. „All you ever wished for“ este noul film în care apare Mădălina Ghenea, o coproducţie italiano-americană regizată de Barry Morrow, câştigător al premiului Oscar pentru „Rain Man“. Filmul va avea premiera pe marile ecrane în 2019.

Românca nu a pierdut ocazia de a se fotografia cu celebrul regizor Martin Scorsese, în vârstă de 75 de ani, la o petrecere în cinstea regizorului.  „O mare onoare“, a fost mesajul Mădălinei Ghenea.


Un celebru actor italian va prezenta alături de Mădălina Ghenea festivalul Cerbul de Aur 2018

Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la Cannes, într-o rochie transparentă!

Cum arăta Mădălina Ghenea fără operații estetice

Mădălina Ghenea la Sanremo îngheaţă publicul cu amintiri gri din România: «Toţi într-o cameră lipiţi de televizor, tata venea obosit de la muncă»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Gesturi de cerșetoare, Carmen Dan supusă de Matteo Salvini. Se simte inferioară», analiza psihologică a întâlnirii dintre miniștrii de interne român și italian

Decizie șoc la CEDO: mafiotul Bernardo Provenzano a avut parte de un regim dur de detenție, Italia i-a încălcat drepturile