in

Maia Morgenstern va juca alături de Sharon Stone

Maia Morgenstern face parte din distribuţia filmului “What about love”, ce se filmează în România, alături de Sharon Stone şi Andy Garcia.

Maia Morgenstern va avea rolul unei directoare de spital, la care fiica din film a lui Stone şi Garcia va fi adusă în urma unui accident. Dintre actorii români, Maia Morgenstern are rolul cel mai important”, a declarat Bogdan Moncea, directorul de marketing al studiourilor Castel Film. De asemenea, din distribuţie mai fac parte Ioan Ionescu şi Radu Iacoban. „Sunt roluri mai mici, dar importante în film, ale unor poliţişti”, a precizat Moncea. Casa de producţie Castel Film, cea care este partenerul producătorilor în România, derulează un proces de casting pentru selectarea actorilor români pentru aproximativ 10 roluri în film, dintre care două cel puţin sunt dintre cele importante. Cei mai mulţi dintre cei angajaţi în producţie vor fi români.

Filmările pentru „What About Love” au început deja în locuri precum Castelul Huniazilor, Peştera Bolboci şi Transfăgărăşan. Sharon Stone şi Andy Garcia vor merge la Bucureşti în zilele următoare, unde vor petrece trei săptămâni.

Mâncare tradiţională pentru americani

Toată echipa, în frunte cu Sharon Stone, este aşteptată la pensiunile din zonă cu bucate tradiţionale. „Avem mămăligă, brânză de burduf, pastramă, mici, suntem pregătiţi pentru orice petrecere şi oricare pretenţie, asigurăm distracţie garantat, dar şi linişte şi discreţie, aşa cum oaspeţii noştri o cer”, a declarat Costel Obrocea, reprezentantul unei pensiuni. După România, se va filma în Spania, pelicula spunând povestea a doi tineri – o americancă şi un spaniol – care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei în filmul „What About Love”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Maghiarii au boicotat referendumul. USL, în război cu etnicii din Transilvania

17.909 de români din Peninsulă au votat la referendum