in

Mandinga: „Abia aşteptăm să-i cunoaştem pe românii din Italia”

Trupa Mandinga va concerta pentru prima data in capitala Italiei, Roma, pe 21 si 22 iulie, de la ora 21:00, in cel mai mare parc de distractii din oras – Rainbow Magic Land. Mandinga a fost invitata sa cante  in cadrul spectacolului Miss Romania in Italia, cel mai important eveniment organizat de comunitatea romaneasca din aceasta tara.  Liviu Hodor&Mona va asigura deschiderea concertului Mandinga.

Trupa care a reprezentat Romania la Eurovision 2012 va aduce pe scena din Roma hitul “Zaleilah” dar si piese noi de pe albumul “Club de Mandinga”, lansat oficial in urma cu doar cateva zile. Pentru a pregati showurile de la Roma, primele sustinute de Mandinga in Italia, cei sapte membri ai trupei repeta intens si pregatesc atent coregrafia pentru cele doua spectacole in aer liber de sambata si duminica.
“Abia asteptam sa-i cunoastem pe romanii din Italia si pe italienii despre care am aflat ca deja au invatat pasii Zaleilah, dupa cum ne scriu multi dintre ei pe pagina de Facebook Mandinga. Avem 12 piese noi pe Club de Mandinga si vom canta multe dintre ele in concertele din acest weekend. Suntem nerabdatori sa vedem reactiile la aceste piese si sa cantam la evenimentul care va aduce la un loc cele mai frumoase femei din Italia”, spune Elena, solista Mandinga.
 
Mandinga a primit in urma cu o saptamana, din partea casei de discuri Cat Music, Discul de Aur pentru vanzarile digitale ale piesei “Zaleilah”, extras pe single de pe noul album “Club de Mandinga”.  Intre timp, piesele Mandinga se aud intr-un numar din ce in ce mai mare de tari, fiind difuzate in heavy rotation la radio dar si in cluburi.
 
Mandinga, un mix original de muzicieni romani si cubanezi, este formata din sapte membri: Elena (solista), Alex (trompeta), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) ai Tony (trombon).
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Antonescu: „Dacă Băsescu va fi demis, vor pleca şi şefi de servicii”

Examenul de şofer, doar în limba italiană