in

Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, se şcoleşte la Milano

Plecată din luna septembrie în Italia, frumoasa Marina Dina face o specializare în managementul modei la European School of Economics, din Milano. Blonda studiază intens, iar timpul şi-l împarte între cursuri, sală, bazinul de înot, shooting-uri cu fotografi internaţionali şi evenimente culturale.

Marina a renunţat în urmă cu un an la postul de asistentă tv a lui Mihai Morar, la emisiunea „Răi da Buni”, de la Antena 2, considerând că educaţia este prioritară, iar cursurile o vor ajuta să înceapă o nouă carieră.

Cu toate acestea, pregătirea profesională a Marinei de la Milano nu este ieftină, scriu cei de la „Click!”. Românca trebuie să achite o taxă de 6.000 de euro, sumă la care se mai adaugă chiria de 3.000 de euro pe trei luni pentru apartamentul din Milano.

Iubitul Marinei, Robert Dumitru, fiul miliardarului Niro, o sprijină şi el însă într-o mică măsură. „Iubitul meu nu are vreo obligaţie să mă ajute, am reuşit sa fac nişte economii ca să fac acest curs”, ne-a spus vedeta.

Pictorial semnat Marc Evans

De curând blonda a realizat primul ei pictorial cu un fotograf internaţional, Marc Evans, care a fost atras de frumuseţea româncei.

Chiar dacă declară că îi place foarte mult Italia şi că s-a obişnuit imediat cu locul şI cu binele, există zile în care simte dorul de casă şi de prietenii pe care i-a lăsat aici.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bătălia electorală a anului: Dan Diaconescu versus Victor Ponta

Victor Ponta se întâlneşte azi la Roma cu premierul Mario Monti