in

Bătălia electorală a anului: Dan Diaconescu versus Victor Ponta

Dan Diaconescu îşi ţine promisiunea şi a anunţat că va candida, în 9 decembrie, pentru un post de deputat în colegiul 6 din Târgu Jiu, acelaşi colegiu în care va candida şi preşedintele PSD, Victor Ponta.

La începutul lunii octombrie, liderul PP-DD declara că a fost rugat de mulţi specialişti în politică să „obtureze accesul domnului Ponta în viitorul Parlament”.

„M-au rugat mulţi specialişti în politică să obturez accesul domului Ponta în viitorul Parlament. Voi candida în colegiul în care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el”, a declarat Diaconescu.

Ponta nu are emoţii

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, la Biroul Electoral Judeţean Gorj, înaintea depunerii candidaturii pentru Colegiul 6, Târgu Jiu, la Camera Deputaţilor, că nu ştie cine mai candidează şi că nu are nicio problemă „de contracandidaţi”, susţinând că are emoţii ” mai ales pentru 2016″.

La întrebarea cum comentează posibila candidatură a liderului PP-DD, Dan Diaconescu, în judeţul Gorj, în acelaşi colegiu cu el, preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, a spus că nu ştie cine candidează şi că nu are nicio problemă în acest sens.

„Eu nu ştiu cine candidează şi repet nu am nicio problemă. Eu, unul, n-am nicio problemă de contracandidaţi, ci doar vreau să-i conving pe oamneni că echipa din 2004 merge mai departe”, a declarat Ponta.

Ponta a mai spus că „toată lumea e binevenită” în acest judeţ, dar că „mulţi au venit şi au plecat”.

„Aveţi dumneavoastră, presa, o obsesie. Nu ştim dacă vine şi mulţi au venit şi au plecat. Toata lumea e binevenită la Gorj. Cum e vorba, lung e drumul Gorjului. Dar nu asta e problema, problema e că Gorjul e un judeţ dezavantajat de ceea ce s-a întamplat în România după 1990. Încet-încet am început să reconstruim această zonă şi să dăm oamenilor o speranţă de a trăi aici, de a trăi o viaţă mai bună”, a afirmat Ponta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prezenţa românilor în Italia s-a stabilizat sub un milion

Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, se şcoleşte la Milano