in

Marius Moga, apreciat în SUA. A compus o melodie pentru Maroon5

Marius Moga a mărturisit că trupa americană Maroon5 a înregistrat o piesă compusă de el împreună cu Bryan West, producătorul cântăreţei Nelly Furtado.

Aflat în Statele Unite ale Americii unde dezvoltă diverse proiecte muzicale, Marius Moga, unul dintre cei patru antrenori de la „Vocea României”, a ajuns şi pe platourile de filmare de la „The Voice”, varianta americană a formatului difuzat de Pro TV. Marius a fost invitat pe platouri de coordonatorul muzical al show-ului din SUA.

Adam Levine, solistul trupei, antrenor la “The Voice”

Într-una dintre pauzele de la filmări, Marius Moga l-a cunoscut pe Adam Levine, solistul trupei Maroon5 şi, totodată, unul dintre antrenorii de la „The Voice”. „L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt şi eu antrenor în varianta românească a show-ului şi că am compus o piesa pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult şi că au şi înregistrat-o. Este o piesă pe care am compus-o împreună cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, acum o lună, în Los Angeles. Piesa a fost pusă atunci pe lista de aşteptare de către managerul celor de la Maroon5, dar cu ocazia acestei întâlniri am aflat că a şi fost înregistrată. Am schimbat contacte cu Adam şi a rămas să ne vedem în L.A., să mai lucrăm şi la alte piese”, a povestit Marius Moga.

Pentru că tot s-a întâlnit cu Adam Levine, Marius Moga a schimbat câteva impresii cu acesta despre postura de antrenor. „Îi spuneam că poate greşesc că sunt mult prea pretenţios, dar m-a asigurat că aşa trebuie să procedezi. Având în vedere că sezonul trecut Javier Colon, membru al echipei sale, a câştigat competiţia, înseamnă că sunt şi eu pe drumul cel bun cu echipa pe care mi-am ales-o”, a mai povestit Marius Moga.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Paolo Granzotto, jurnalistul italian care a cerut trimiterea acasă a „gunoaielor române” a fost, în sfârşit, sancţionat!

Islanda deschide piaţa muncii pentru români. Vezi cele zece ţări care încă mai menţin restricţii