in

Mădălina Ghenea are un nou iubit celebru la Hollywood

La scurt timp după ce a pus punct relaţiei cu actorul scoţian Gerard Butler, frumoasa româncă Mădălina Ghenea are un nou iubit celebru la Hollywood.

De această dată este vorba despre un actor mult mai apreciat în Cetatea Filmului, despre care criticii îl consideră mare favorit la câştigarea unui Oscar anul viitor. Noul iubit celebru al Mădălinei Ghenea este Michael Fassbender. Actorul, în vârstă de 36 de ani, şi Mădălina Ghenea, de 25 de ani, au fost surprinşi ieşind dintr-un supermarket zilele trecute, iar relaţia româncei cu Michael vine la doar cateva luni după ce a pus punct idilei cu Gerard Butler, care a durat mai bine de un an.

Michael Fassbender, un actor mai bun decât Gerard Butler

Michael a declarat recent, într-un interviu pentru revista ELLE, că este egoist când vine vorba de relaţii, însă acest lucru pare să nu o sperie pe Mădălina Ghenea, care a zburat până în Noua Zeelandă pentru a fi alături de noul ei partener pe platourile de filmare ale peliculei “Slow West”. Spre deosebire de Gerard Butler, care se află într-o pasă descendentă a carierei sale, Michael Fassbender este unul dintre cei mai apreciaţi actori la ora actuală de la Hollywood. Rolul lui din filmul “12 Years a Slave”, în care intră în pielea unui stăpân de plantaţii de sclavi, a fost intens lăudat de criticii de specialitate şi îi va aduce, foarte probabil, o nominalizare la Oscar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul României a trimis o delegație în Italia pentru rezolvarea chestiunii romilor

Regele Mihai îşi sărbătoreşte ziua de nume în mijlocul românilor. Porţile Palatului Elisabeta s-au deschis