in

Mădălina Ghenea, cerută în căsătorie de Gerard Butler

Actorul Gerard Butler, care se află zilele acestea în Scoţia, ţara sa natală, a cerut-o de nevastă pe iubita sa, românca Mădălina Ghenea.

Revista americană Star şi cotidianul irlandez Irish Independent au anunţat că actorul Gerard Butler se află zilele acestea în Scoţia, ţara lui natală, alături de iubita lui Mădălina Ghenea. Conform ziariştilor, Butler a dus-o pe româncă la mama lui ca să o ceară de nevastă.

“O iubeşte foarte mult pe Mădălina şi s-a pregătit minuţios pentru acest moment”, a declarat o sursă din anturajul lui Butler pentru Irish Independent. Aceeaşi sursă a relatat şi faptul că Mădălina (25 de ani) a primit inelul de logodnă ca în filme, Gerard (43 de ani) stând în genunchi în faţa ei.

Actorul scoţian vrea copii cu fotomodelul român

Gerard Butler le-a spus tuturor în ultima vreme că e foarte fericit alături de Mădălina şi că îşi doreşte copii cât de repede, pentru că e convins că va fi un tată minunat. Românca şi scoţianul formează un cuplu de mai bine de opt luni, însă au recunsocut oficial relaţia mai târziu, când au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se cu foc pe stradă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Şi-a bătut soţia şi soacra: arest la domiciliu

Polemică la Civitanova: primarul a găzduit în propria casă o familie de romi români fără adăpost VIDEO