in

Mădălina Ghenea a divulgat un mare secret: “Am un copil”

Fotomodelul internaţional Mădălina Ghenea a lăsat pentru câteva zile Italia, acolo unde filmează pentru o noua producţie cinematografică, pentru o vizită în România.

Mădălina Ghenea, care a sosit duminică, 22 aprilie, la Bucureşti, s-a cazat la un hotel de lux din capitală. Românca nu va sta foarte mult în ţara natală, având foarte multe contracte de onorat în Italia, ţara în care este stabilită de mai mulţi ani. Fotomodelul a mărturisit, în urmă cu puţin timp, că îşi iubeşte foarte mult ţara, dar din lipsă de timp nu poate face vizite foarte des.

“Vreau zece copii”

În cadrul unei emisiuni radio, cea mai cunoscută româncă din Italia a mărturisit că are un copil adoptat la distanţă. Fotomodelul are şi un copil, pe care l-a adoptat la distanţă: “În Haiti l-am întâlnit pe acest copilaş care mi-a făcut viaţa mai frumoasă. Avea nevoie de o operaţie urgentă şi l-am ajutat, iar de atunci e copilaşul meu. Aş vrea să am zece copii, şi ai mei şi adoptaţi”.

“Puteţi să credeţi zvonurile cu Leonardo DiCaprio”

Recent, Mădălina Ghenea a oferit informaţia pe care multe persoane o aşteptau de ceva timp. Frumoasa româncă a confirmat relaţia cu celebrul actor american DiCaprio: “O să vă anunţ când mă căsătoresc, iar până atunci puteţi să credeţi zvonurile care circulă pe seama acestei relaţii cu Leonardo”. În plus, fotomodelul a explicat că nu a fost nicidecum vorba despre un scenariu, întrut cât este vorba despre un personaj mult prea celebru, iar aranjamentele de genul acesta sunt greu de făcut, chiar imposibil. Aranjamente de PR sunt foarte greu de făcut la acest nivel şi este foarte greu să pregăteşti un scenariu de genul acesta. Nu este uşor de programat un shooting pe balconul unei vedete de asemena calibru. Ce pot să spun e că în Italia nu a contat acest episod. Nu s-a luat în seama şi nu s-a discutat. O singură jurnalistă a scris, pentru că ne-a văzut împreună la Cannes, în mai”, a mărturisit Mădălina Ghenea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

City Insurance şi umbra Camorrei, Garda de Finanţe: „Grajdul trebuie închis înainte ca boii să fugă”

Brînză: Investitorii italieni din România sunt dornici să angajeze români care au lucrat în Italia