in

Mădălina Ghenea, gazda festivalului de film “Los Angeles Italia”

Mădălina Ghenea a ajuns într-un punct important al vieţii profesionale. Actriţa româncă îşi trăieşte visul.

Acesta urmează sa prezinte festivalul de film "Los Angeles Italia", care va avea loc în LA, în saptamana Oscarurilor. Festivalul se desfăşoară între 17 şi 23 februarie, iar printre invitaţi se numără actorii Michelle Placido, Al Pacino şi Robert de Niro. Festivalul de film "Los Angeles Italia", ajuns acum la a opta ediţie, promovează la Los Angeles valorile cinematografului italian, iar printre actorii care urmează să fie premiaţi în acest an se numără celebrul Franco Nero.

Românca, pe covorul roşu la decernarea premiilor Oscar

Este foarte probabil s-o vedem pe frumoasa Mădălina Ghenea pe covorul roşu la decernarea premiilor Oscar, avand in vedere ca aceasta se va afla la Los Angeles in saptamana marelui eveniment, în calitate de gazdă a Festivalului de Film "Los Angeles Italia", ce se va desfăşura între 17 şi 23 februarie.

Alături de Al Pacino, Robert de Niro şi Michele Placido

Printre marii actori care vor fi prezenţi la Los Angeles, la acest eveniment, se număra Al Pacino şi Robert DeNiro, alături de Michele Placido, cunoscut publicului român pentru rolul Comisarului Catani din serialul "La Piovra". Michele Placido şi Mădălina Ghenea au jucat împreună în pelicula “Razza Bastarda”, regizată de Alessando Gassman.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carpatair: datorită abilităţii echipajului românesc, au fost evitate “consecinţe mult mai grave” VIDEO

Copii romi români, invitaţi la Episcopie de PS Siluan