in

Mădălina Ghenea își petrece Crăciunul în România, împreună cu Gerard Butler

Mădălina Ghenea şi-a anunţat mama că vrea să facă Sărbătorile de iarnă acasă, la Slatina. Mai mult, frumoasa româncă a spus că s-ar putea să meargă însoțită de iubitul ei, Gerard Butler, celebrul actor scoțian.

Relaţia româncei Mădălina Ghenea (24 de ani) cu actorul scoţian Gerard Butler (43 de ani) a făcut înconjurul lumii, iar de şapte luni, paparazzi sunt cu ochii pe ei.

După ce în luna octombrie au fost fotografiaţi în timpul unei escapade romantice la Roma, cele mai recente apariţii ale celor doi îndrăgostiţi s-au petrecut zilele trecute. Mădălina şi Gerard au fost la Oslo, unde actorul a prezentat gala decernării premiului Nobel pentru pace, după care fotografii i-au surprins împreună la Londra, la o petrecere de Crăciun privată.

Familia o așteaptă la Slatina cu multe cadouri

Din câte se pare, următorul avion în care se vor urca îndrăgostiţii ar putea avea ca destinaţie România. Mama Mădălinei a dezvăluit, pentru libertatea.ro, că fiica ei vrea să îşi petreacă Sărbătorile de iarnă acasă, la Slatina, şi, cel mai important, e posibil să aducă şi un musafir. “Din câte ştiu eu, fiica mea doreşte să vină acasă de Crăciun. Abia o aştept! Nu ştiu sigur dacă va veni însoţită sau nu, dar oricum ar fi, o aşteptăm cu drag. I-am pregătit deja şi un cadou”, a spus Constanţa Ghenea, mama Mădălinei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Badante” lovită şi ucisă de o maşină pirat

Victor Ponta şi-a prezentat guvernul: 26 de posturi de ministru şi 3 vicepremieri