in

Mădălina Ghenea, premiată la Festivalul Internaţional de Film de la Roma

Cu toate că abia a debutat în lumea filmului, Mădălina Ghenea a reuşit la doar al doilea rol din carieră să obţină deja un premiu – “Sorriso Diverso Roma 2012” – premiu acordat pentru abordarea unor probleme sociale.

Frumoasa româncă, în vârstă de 24 de ani, a strălucit cu frumuseţea sa pe covorul roşu de la Festivalul Internaţional de Film de la Roma, iar distincţia i-a fost oferită pentru rolul din filmul lui Alessandro Gassman, “Razzabastarda”, în care interpretează rolul Dorinei, o româncă din Italia care ajunge să îşi vândă trupul pentru a trăi.

I-a suflat premiul lui Robert Pattinson, starul din Twillight

Frumoasa româncă a plecat de la Festivalul Internaţional de Film de la Roma cu un premiu, pe care se pare că i l-a suflat celebrului actor Robert Pattinson. Aceasta este prima sa distincţie din cariera de actriţă a româncei. “Sunt foarte emoţionată. Printre candidaţi era şi Robert Pattinson pentru filmul «Twilight». E un vis frumos. «Razzabastarda» e proiectul meu de suflet, este un proiect pe care mi l-am dorit foarte mult. Este un film dedicat românilor, visurilor”, a declarat Mădălina Ghenea.

Românca a debutat ca actriţă în urmă cu un an

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, anul trecut, în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în regia lui Enrico Lando.De asemenea, în acest an, Mădălina Ghenea a filmat pentru pelicula „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna lui 2013. Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul „Ballando con le stele”, difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Inocent în închisoare, despăgubit după moarte

Vaslui, oraşul depopulat de migraţie