in

Mesaje, sms-uri şi felicitări de Anul Nou

Ce mesaje le trimitem rudelor,  prietenilor sau colegilor de servici de Anul Nou? Prin sms, prin email sau printr-o simplă felicitare, iată câteva sugestii de urări pentru un 2013 de neuitat:

►Spune anului ce vine, /să-ţi aducă numai bine…/şi mai spune-i să îţi dea,/ tot ce vrea inima ta…/ fericire, sănătate şi mulţi bani/La Anu'şi La Mulţi Ani!

►Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.

► Vă doresc un sfârşit de an îmbelşugat şi plin de bucurii! La mulţi ani!

► Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie

►Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou

►LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casă să vă fie/, Masa, masă să rămâie /Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie,/ Să v-aducă veselie,/ Gânduri bune, cumpătate şi urări de sănătate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce vă-ncurcă vieţile!

►La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi sus paharul!

Integral pe Gândul

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Angajatorii străini caută muncitori pentru construcţii. Salarii de 1.500 de euro

Episcopia Italiei are cont de Youtube VIDEO