in

Angajatorii străini caută muncitori pentru construcţii. Salarii de 1.500 de euro

Angajatorii din Belgia plătesc sudorii români cu peste 1.500 de euro pe lună iar cei din Franţa remunerează tâmplarii români cu minimum 1.400 de euro pe lună. Tot cu atâţia bani sunt curtaţi şi dulgherii români de angajatorii din Germania. De asemenea, posturi în construcţii le sunt oferite românilor si în Italia, respectiv Cipru.

Belgia – 1.500 de euro

O agenţie de plasare caută 10 români care să lucreze ca sudori tig inox în Belgia. Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit şcoala profesională, au permis de conducere de cel puţin o lună, au cunoştinţe medii de limba franceză, au experienţă în execuţia de sudură pe ţevi din inox şi oţel cromat.

Cazarea şi transportul sunt asigurate de angajator iar salariul lunar oferit pentru acest post porneşte de la 1.500 de euro pe lună, scrie economica.net.

Franţa – 1.400 de euro

Angajatorii din Franţa caută cinci români care să performeze ca tâmplari pe vase de croazieră. Candidaţii potriviţi pentru acest post trebuie să aibă cunoştinţe de franceză la nivel conversaţional, experienţă internaţională sau naţională dar la un înalt nivel de performanţă în domeniul prelucrării instalării şi reglării elementelor de lemn, potrivit anunţului de recrutare. De, asemenea, o agenţie de plasare de forţă de muncă caută trei candidaţi români care să lucreze ca zidari polivalenţi în Franţa. Pe lângă expertiza tehnică, ei trebuie să aibă cunoştinţe medii de franceză şi permis de conducere categoria B de cel puţin o lună. Postul este remunerat cu 1.400 de euro-1.500 de euro lunar, brut.

Germania – 1.400 de euro

O firmă germană de construcţii angajează dulgheri-fierari betonişti români, cu experienţă în construcţii şi care ştiu germană.

Angajatorul oferă contract pe o perioadă de trei luni iar programul de lucru este de opt ore zilnic, cinci zile pe săptămână. Angajatorul oferă cazare, dar nu masa.

Italia – 1.000 de euro

O firmă din Italia recrutează în această perioadă opt români care să lucreze ca montatori perete cortină pentru un salariu lunar cuprins între 1.000 de euro pe lună şi 1.200 de euro pe lună. Candidaţii potriviţi pentru acest post au mai lucrat în UE, vorbesc limba italiană şi au mai lucrat cel puţin un an într-un post similar.

Cipru – 800 de euro

O firmă din Cipru recrutează în această perioadă doi români care să lucreze pe postul de geamgiu. Candidaţii potriviţi pentru acest post au cel puţin trei ani experienţă în tăierea termopanului prin utilizarea maşinii cu silicon, ştiu la nivel conversaţional engleza sau greaca şi au maximum 50 de ani. Masa şi cazarea sunt asigurate iar salariul oferit de angajator se încadrează în intervalul 800 de euro-1000 de euro pe lună.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gianina Ghiuţă: „L-am întâlnit pe celebrul actor de la Bollywood, Amitabh Bachchan” VIDEO

Mesaje, sms-uri şi felicitări de Anul Nou