in

Nu încercați acasă: Un român, profesor de arte marțiale, bate cuie cu capul. «Vreau să dobor recordul mondial» VIDEO

Un român vrea să doboare recordul mondial la bătut cuie cu capul într-o scândură. Lazăr Iordache, profesor de arte marțiale, centura neagră la mai multe stiluri, nu numai că sparge cărămizi, dar bate cuie cu capul și cu mâna goală.

Originar din Fetești, 26 de ani, predă arte marțiale la Constanţa. Acum vrea să doboare recordul mondial la bătut cuie cu capul. “Cu multe antrenamente şi concentrare voi reuşi să trec de 38 de cuie bătute cu capul. Trebuie menţionat faptul că eu nu folosesc nicio protecţie, spre deosebire de cel care deţine în acest moment recordul mondial.

Am avut o uşoară zgârietură la cap, dar în două zile s-a vindecat. Cele 21 de cuie au fost bătute în 2 minute şi 4 secunde într-o scândură noduroasă. Nu am păţit nimic. Tehnica de bătut cuie cu capul si cu palma face parte din tehnica spargerii obiectelor dure. Nu este nicio nebunie cum o văd alţii, sunt tehnici extreme, care necesită o asumare a riscului. Aceste tehnici extreme nu sunt predate elevilor mei, sunt tehnici individuale. Am rugămintea să nu faceţi aşa ceva acasă, deoarece există riscul de accidentări grave, unele pot fi fatale”, a declarat tânărul, citat de Adevărul.

„Mai există cineva care bate cuie cu palma, dar se protejează. Eu fac acest lucru de la vârste mici. Eu bat cuiul dintr-o singură lovitură şi folosesc doar o cârpă moale drept scut. Îaninte bandajam cuiele cu bandă izolatoare.  La cursuri nu predau aceste tehnici şi nu sfătuiesc pe nimeni să încerce acest lucru. Este foarte periculos”, explică Lazăr Iordache.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Din cauza lui Matteo Salvini, Italia înregistrează o cădere în clasamentul democraţiilor

Se schimbă pașapoartele, cel nou va avea o altă culoare! Iată alte modificări