in

O pianistă din Iaşi, printre cele mai talentate femei din lume

Alexandra Dariescu, o pianistă în vârstă de 27 de ani, originară din Iaşi, a urcat pe scena Royal Albert Hall din Marea Britanie, alături de cele mai talentate femei din lume.

Alexandra Dariescu a fost nominalizată alături de femei care excelează în diverse domenii la premiul „The Women of the Future Awards”, o prestigioasă competiţie britanică, informează “Bună Ziua Iaşi”. Mai mult, cotidianul “The Independent” a acordat poveştii sale un spaţiu generos în paginile ziarului.

Este o stea în devenire

Românca a cântat la pian pe scena de la Royal Albert Hall, alături de Filarmonica Regală din Londra. Prestaţia sa a fost mai apoi lăudată de toate publicaţiile din lume. BBC Music Magazin a numit-o „stea în devenire”, iar cotidianul The Independent i-a dedicat în paginile sale un material amplu.

De-a lungul ultimilor ani, tânăra a fost laureată cu mai multe distincţii prestigioase: a câştigat Premiul Verbier CUBS la Festivalul Academiei Verbier în Elveţia (2008), Premiul Guildhall Wigmore şi premiul Ambasadorului Român pentru contribuţia extraordinară la promovarea imaginii României în Regatul Unit al Marii Britanii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guvernul Italiei a decretat pentru astăzi zi de doliu național

Milano, înaintea Romei în organizarea Jocurilor Olimpice din 2024. Maroni: ”Roma este în pragul falimentului”