in

Snoop Dogg cântă cu o româncă – ASCULTĂ MELODIA

Tânăra orădeancă Brigitta Balogh, cu numele de scenă Brighi, are 22 de ani şi a lansat alături de Snoop Dogg piesa “Play me like a violin”, o premieră pentru un artist român.

Piesa “Play me like a violin”, interpretată de Brighi feat. Snoop Dogg , este prima melodie produsă în România pentru rapperul american şi prima colaborare a acestuia cu un artist român. Totodată, piesa produsă în studioul HaHaHa, înfiinţat de Smiley, reprezintă single-ul de debut în România al Brigittei Balogh. Videoclipul a fost filmat într-un hotel de cinci stele din Milano. Apariţia lui Snoop Dogg în videoclip a fost filmată în SUA. “Căutam de mult timp o voce feminină pentru această colaborare. Ne-au ajutat foarte mult demo-urile pe care le-am primit pe site-ul nostru. Brigitta are un timbru vocal deosebit, pe care noi l-am găsit ca fiind foarte potrivit pentru această colaborare. A trebuit să ascultăm foarte multe demo-uri, iar decizia nu a fost una uşoară”, a spus Şerban Cazan, reprezentatul casei de producţii HaHaHa.

Cine este Brigitta Balogh (Brighi)

În vârstă de 22 de ani, orădeanca Brigitta Balogh studiază muzica de la nouă ani şi a câştigat numeroase premii în competiţii muzicale naţionale, dar şi internaţionale. Potrivit informaţiilor din presa locală, Brigitta Balogh este fostă concurentă la emisiuni precum “Se naşte o stea” din Ungaria şi “Megastar” din România. În Ungaria, ea a lansat melodia “A szerelem faj”, care a ajuns în topurile muzicale şi pe toate posturile muzicale din această ţară. De peste doi ani, Brighi cântă cu trupa Sistem.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A scăzut preţul locuinţelor în România. Ghidul cumpărătorului

VIDEO/ Catrinel “Marlon” Menghia, personajul cel mai sexy la Chiambretti Night