in

Oana Grigoruț, românca pe cale să devină noul idol al adolescenților americani

În această sâmbătă, de la ora 20:30 Dana Rogoz o va aduce în platoul emisiunii “De Suflet” pe românca pe cale să devină noul idol al adolescenţilor americani.

Oana Grigorut sau Oana Gregory “pentru a le fi mai uşor de pronunţat numele ei” are 17 ani şi a ajuns din Negreşti Oas la Chicago, pe când avea 6 ani, împreună cu fratele şi părinţii ei. De acolo familia s-a mutat din nou, de aceasta în Los Angeles pentru că Oana s-a dovedit un copil foarte talentat, şi după primul rol în filmul “Spork” a primit şi premii.

Au urmat altele, în producţiile Disney “Kickin’ It” şi “Lab Rats” iar acum ea a obţinut şi joacă rolul principal în serialul “Crash & Bernstein”, unde o interpretează pe Amanda. Serialul se difuzează în 26 de ţări, iar în România va ajunge 2014.

Dragoș Iuroaia, românul care își crește livada de meri cu muzica clasică: ”Am vrut să fiu cowboyul american și am emigrat”

“Sunt foarte mândră că sunt românca”, îi mărturiseşte ea Danei Rogoz, căreia îi va povesti de anii copilăriei petrecuţi la ţară, la bunici şi se străduieşte să vorbească limba romana cât mai corect. În plus, acasă în familie nu se vorbeşte niciodată engleza, iar mama ei găteşte tot timpul mâncare românească. În timpul liber, care îi mai rămâne după cele aproximativ 8 ore de filmări şi şcoală, Oana spune că e pasionată de dans şi îi place foarte mult să o asculte pe Andra.

Cât de greu i-a fost atunci când a ajuns în America, cum şi-a făcut prieteni, cât de des vine în România şi unde îşi propune să ajungă, Oana va detalia în premieră, la ProTv Internaţional, sâmbătă de la ora 20:30.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Banda hoților de metale” fura și carne

Milano, protest împotriva gazelor de şist / Roxana Macovei: „Organizez acest miting pentru că îmi iubesc țara”