in

Oana Roman, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată. Tatăl copilului are 27 de ani

Oana Roman, în vârstă de 37 de ani a dezvăluit faptul că este însărcinată cu Marius, un bărbat mai tânăr cu 10 ani decât ea, iar cei doi formează un cuplu de 7 luni. Astfel, în primăvara anului viitor, vedeta va deveni mamă.

„Am aflat la începutul verii că sunt însărcinată. Nu am plănuit acest lucru. Am încetat demult să nu mai fac planuri. Sunt însărcinată în 3 luni şi jumătate. N-am planificat nimic, dar s-a întâmplat. Între mine şi iubitul meu este o diferenţă de 10 ani. N-aş fi făcut acest pas dacă lucrurile nu erau bine între noi. Mamei i-am spus la telefon şi s-a blocat. Tata mi-a spus că se bucură foarte tare pentru mine, dar că se bucură şi mai mult pentru el”, a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii “La Măruţă” de la ProTV.

Îşi doreşte de mult timp o familie

În urmă cu puţin timp, Oana Roman îşi manifesta dorinţa de a avea un copil cu actualul iubit şi susţinea că alături de acesta a găsit marea dragoste. Fiica lui Petre Roman are, de câteva luni, o frumoasă relaţie cu Marius, un bărbat mai tânăr cu 10 ani decât ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criza loveşte puternic în volumul banilor trimişi de românii din străinătate: 1,2 miliarde euro în prima parte a anului

Artista româncă Daniela Nenciulescu expune la Castello Visconteo din Pavia