in

Ovi s-a stabilit în România, după 15 ani de rezidenţă în Norvegia

Ovidiu Cernăuţeanu, cunoscut şi ca Ovi, a hotărât să revină în România, după 15 ani de rezidenţă în Norvegia. Decizia a fost luată împreună cu soţia lui, Kitty, care este norvegiancă get-beget. Aceştia au doi băieţi – Martin (6 ani) şi Philip (4 ani).

Determinat de lanţul de succese început cu performanţa obţinerii locului al treilea împreună cu Paula Seling la Eurovision chiar în ţara lui de adopţie, Norvegia, Ovi a hotărât să revină în România, după 15 ani de rezidenţă în Norvegia, una dintre ţările cu cel mai ridicat standard de viaţă.

S-au mutat în Corbeanca

Soţii Cernăuţeanu au hotărât să se stabilească în România împreună cu cei doi copii – Martin (6 ani) şi Philip (4 ani). Şi-au vândut casa din Stavanger şi au luat, deocamdată în chirie, o casă în Corbeanca. Kitty a renunţat la job-ul pe care îl avea la o bancă în Norvegia, preferând, deocamdată, să se ocupe direct de educaţia celor doi copii ai lor.

Face naveta Bucureşti – Oslo

Pentru luna decembrie, Ovi are programate concerte în ţară, în formula care l-a consacrat, alături de Paula Seling. Pe de altă parte, Ovi munceşte pentru a-şi consolida poziţia obţinută prin performanţa de la Eurovision, respectiv continuă să se împartă între concertele din România şi cele din Scandinavia, compune şi produce piese.

Eurovision îi aduce succesul

Nu este exclus ca tot Eurovision să reprezinte un nou prilej de succes pentru Ovi. Astfel, unul dintre cele mai importante site-uri dedicate competiţiei europene, esctoday.com, a publicat informaţia conform căreia „Populara cântăreaţă Reidun Saether, binecunoscută pentru rolul său din „Killer Queen”, va încerca să devină reprezentanta Norvegiei la Baku, cu un cântec scris de compozitorii Ovi Cernăuţeanu şi Thomas G:son. Aceştia au decis să lucreze împreună la un cântec pentru concursul Eurovision 2012. Ovi şi Simen Eriksrud (cel care a produs „Playing With Fire”) au terminat de curând lucrul la un nou single, care va fi lansat în Europa. Piesa se numeşte „She’s after my piano” şi este interpretată de Ovi featuring Ceelay, o artistă daneză.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Azi începe Postul Crăciunului

Ultimă oră/ UNAR condamnă emisiunea “Lo Zoo di 105” şi pe personajul Zlatan