in

Petrecere de poveste la Monte Carlo. Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, la nunta Prinţului Albert de Monaco

Simbolurile sportului românesc Ilie Năstase şi Nadia Comăneci se pregătesc pentru nuntă regală. Sâmbătă, 2 iulie, Prinţul Albert de Monaco se va căsători cu frumoasa sud-africană Charlene Wittstock, de 33 de ani, fostă înotătoare olimpică. Prinţul Albert, în vârstă de 53 de ani, are doi copii: o fată de 18 ani şi un băiat de şase ani, însă niciunul dintre ei nu este inclus în linia de succesiune la tron.

Buni prieteni cu prinţul, cele două simboluri naţionale vor participa la o petrecere de poveste, care va dura trei zile şi trei nopţi. Nadia Comăneci va merge la Monte Carlo împreună cu soţul ei, Bart Conner, iar Ilie Năstase va fi însoţit de iubita lui, Brigitte Sfăt, timişoreanca cu care are o relaţie de un an.

Cadou personalizat pentru Prinţul Albert

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au decis să-i facă un cadou inedit Prinţului Albert – un ceas Hublot, personalizat cu chipul lui Ilie Năstase, a cărui valoare de piaţă ajunge la 16.500 de euro. “Cadoul de nuntă pentru Albert va fi un obiect care să-i aducă tot timpul aminte de mine. Este vorba despre ceasul Hublot, care-mi poartă numele şi care a fost lansat de curând la Londra”, a declarat fostul tenismen.

Deşi n-au apărut încă pe piaţă, ceasurile, care fac parte dintr-o ediţie limitată ce-i va purta numele lui Ilie Năstase au avut un mare succes la public. “Deocamdată, din cele 136 de piese sunt gata doar două. Cei de la firma producătoare mi-au spus că întreaga serie a fost deja cumpărată în avans, ceea ce nu poate decât să mă bucure”, a menţionat Năstase.

Ceasul lui Năstase, lansat la Londra

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au participat, în urmă cu două săptămâni, la lansarea ediţiei limitate de ceasuri Hublot ce vor purta numele sportivului român. În cadrul evenimentului, care a avut loc la Londra, fostul tenismen a fost, bineînţeles, în centrul atenţiei, eclipsând, parcă, şi bijuteria elveţiană.

Cel mai valoros jucător de tenis din istoria sportului românesc, Ilie Năstase, are parte şi de recunoaştere internaţională. În noiembrie 2010, la gala Caesar Awards, fostul mare tenisman a aflat de la preşedintele Hublot, Jean Claude Biver, că pe piaţă va fi lansată o ediţie limitată de ceasuri cu numele său. Motivul pentru care elveţienii de la Hublot l-au ales pe Ilie Năstase a fost, potrivit lui Biver, faptul că îl consideră cel mai bun tenisman al tuturor timpurilor. „Sunt onorat că mi se întâmplă aşa ceva. Cred că este foarte plăcut să ai la mână un ceas cu numele tău. Eu sunt un mare iubitor de ceasuri, dar, din păcate, până acum nu am în colecţia mea niciun ceas Hublot. Dar poate că am aşteptat acest moment, să am ceasul cu numele meu pe el. Am înţeles că ei (n.r. Hublot) au mai scos ediţii speciale cu numele lui Ayrton Senna şi Diego Armando Maradona, declara Ilie Năstase la vremea respectivă.

Nunta de la Monaco o va eclipsa pe cea de la Londra?

Care va fi nunta anului? Toţi “devoratorii” de evenimente mondene se întreabă dacă nunta Prinţului de Monaco o va pune în umbră pe cea a Prinţului William. Extravaganţa care se anunţă la curtea regală nu se va “propaga” în Monaco, ci va depăşi cu siguranţă graniţele. Invitaţii au început deja să îşi ancoreze iahturile în port, iar cei care vor să aterizeze cu avioanele private pe aeroportul din Nisa trebuie să dovedească că sunt invitati la nuntă. Totul va începe joi, 30 iunie, cu un concert susţinut de Eagles şi cu un cocktail special.

Rochia miresei, creată de Armani

Charlene Wittstock va impresiona prin frumuseţe, dar şi prin ţinute. Piesa de rezistenţă, rochia de mireasă, va fi creată de Armani. Pe parcursul evenimentului, frumoasa Charlene va schimba patru ţinute. Cel mai probabil, fostele iubite ale Prinţului Albert de Monaco vor fi geloase. Angie Everhart, Brooke Shields,Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow sau Claudia Schiffer îşi vor da coate?

Celebrităţi prezente la Monaco

Printre invitaţi se număra Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Richard Branson, Desmond Tutu, Prinţesa Carolina şi soţul său, Prinţesa Stephanie, Principesa Margareta, Principele Radu, Ilie Năstase, Nadia Comăneci şi Virginia McKenna.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Preşedinta asociaţiei Dacia din La Spezia: „Ceea ce am realizat a fost din surse şi cu eforturi proprii”

Italiancă amendată cu 600 euro pentru că şi-a bătut cu sălbăticie îngrijitoarea