in

Radu Mazăre se apucă de cântat împreună cu Costi Ioniţă

Radu Mazăre a găsit un mod inedit de a promova staţiunea Mamaia. Primarul Constanţei va apărea într-un videoclip alături de interpretul Costi Ioniţă. Excentricul edil de la malul Mării Negre va şi interpreta câteva versuri ale celebrului cântăreţ.

În weekend-ul trecut, primarul Constanţei a participat din nou la parada carelor alegorice ale cluburilor din Mamaia, prilej cu care s-au filmat şi câteva secvenţe dintr-un videoclip ce ar urma să apară peste două-trei săptămâni. „Am filmat câteva scene dintr-un videoclip internaţional foarte importat care are ca menire promovarea României şi a Mamaiei. Sperăm să fie gata în vreo 2-3 săptămani, ideea este că acest videoclip va fi difuzat în foarte multe ţări”.

Mod inedit de promovare: “Welcome to Mamaia”

Cântăreţul Costi Ioniţă, originar din Constanţa, vrea să promoveze staţiunea Mamaia, iar în acest sens va scoate o melodie pe principiul altor hituri de acest gen, cum ar fi “Welcome to Saint Tropez” sau „Welcome to Miami”. Mai mult, Radu Mazăre va aparea şi el alături de cântăreţ în mijlocul petrecerilor din cea mai frumoasă staţiune de pe litoralul românesc. Weekend-ul trecut, Radu Mazăre s-a costumat în samurai şi a defilat alături de carele alegorice ale cluburilor din Mamaia, înconjurat de gheişe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Băsescu ar fi demis cu 69% din voturi, la o participare de 59% – sondaj

„La referendum, Traian Băsescu va obţine peste 60% din voturile diasporei”, susţine William Brînză