in

Ramona Bădescu, cu gândul la familie: “Niciodată nu am pierdut relaţia cu ţara mea”

Ramona Bădescu s-a stabilit în Italia în urmă cu 21 de ani, însă gândul i-a rămas acasă, în România, unde merge să îşi viziteze familia cât poate de des. La cei 43 de ani, se simte împlinită din toate punctele de vedere – arată senzaţional, este iubită şi are o carieră de succes.

Deocamdată nu ştie decât că va munci de sărbători, însă, măcar pentru o zi, vrea să meragă acasă, în România. Totuşi, nu s-ar reîntoarce în România. În schimb, îşi vizitează familia foarte des. “Niciodată nu am pierdut relaţia cu ţara mea, am familie, nepoţi. Cred că după parcursul de viaţă făcut în Italia, ar fi greu să reîncep totul de la capăt. Formarea profesională mi-am făcut-o în Italia, nu cred că m-ar mai angaja nimeni la vârsta de 43 de ani în ţară. E timpul tinerilor care se pot pune în valoare în România. Eu prefer să continui aşa cum fac acum! Visul meu rămâne încă meleagul american”, a mărturisit Ramona.

De sărbători, vine în România

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt aduse de Moş Nicolae, pe 5 decembrie, Ramona Bădescu a dezvăluit că această tradiţie nu există în Italia, iar ea este mult prea scumpă, întrrucât are 250 de perechi de pantofi. “La mine Moş Nicolae este cam derutat. Aici, în Italia, nu este tradiţia cu Moş Nicolae. Având în vedere că am peste 250 de perechi de pantofi sunt cam prea scumpă pentru el!”, a glumit Ramona Bădescu. “Încă nu mi-am făcut niciun program pentru sărbătorile de iarnă, mai ales că acum sunt în turneu cu spectacolul meu, “Pasiune”, cu care am debutat la Salerno, şi măcar o zi vreau să vin acasă de sărbători, să simt căldura familiei, dar încă nu ştiu când”, a dezvăluit Ramona.

Nu se gândeşte la căsătorie

Ramona Bădescu iubeşte şi se simte iubită. Vedeta spune despre relaţia în care este implicată că este din ce mai intensă, dar vrea să o ţină numai pentru ea, deoarece îi place să fie discretă şi să îşi trăiască emoţiile cât mai rezervat şi în intimitatea căminului. Totuşi, deocamdată nu se gândeşte să se recăsătorească, pentru că, spune Ramona Bădescu, nu actele sunt importante, ci adevăratele sentimente. “Ajunsă la 43 de ani, am mai trecut printr-o experienţă, am mai fost căsătorită. Pentru mine nu sunt importante actele ci adevăratele sentimente! După ce-ţi creezi, într-un mod mai egoist, o viaţă a ta, este foarte greu să găseşti pe cineva cu care să împarţi totul. Câteodată nu mă suport nici pe mine însămi, ma plictisesc… Nu vreau să spun „Nu”, pentru că eu îmi urmez instinctul şi îmi plac surprizele!”, a declarat, pentru protvmagazin.ro, Ramona Bădescu. Cu toate că îşi doreşte foarte mult un copil, nu ştie dacă va deveni mămică foarte curând. ”Chiar dacă îmi doresc un copil, nu am fost atât de egoistă să fac un copil cu orice preţ, doar pentru a-l avea. Eu îmi doresc ca copilul meu să crească într-o familie, înconjurat de iubire şi linişte. Mi-aş dori un copil, dar în momentul în care creez nucleul familiar. Dacă o să-l vreau, voi face orice pentru a-l avea!”, consideră Ramona.

Secretul frumuseţii Ramonei

Faptul că nu îşi arată vârsta nu mai este un secret pentru nimeni şi este invidiată de orice adolescentă, cu toate că la 20 de ani îi era ruşine să se uite la ea. Secretul frumuseţii Ramonei este la îndemâna oricui – alimentaţie corectă şi mult sport. ”Când te gândeşti că atunci când aveam 20 de ani, făceam duş cu lumina stinsă… Nu voiam să mă văd! Eram grăsuţă, dolofană, mâncam prea mult… În timp, mi-am creat un program corect de alimentaţie, de sport, de autocontrol, am gândit pozitiv, iar neplăcerile şi suferinţa m-au făcut să cresc, momentele negative m-au ajutat să-mi creez acest caracter. Sportul este important, fundamental chiar. Mănânc foarte multe zarzavaturi, beau multă apă, folosesc doar ulei crud, niciodată prăjit, am un antrenor la sală, dar sfătuiesc pe oricine, chiar dacă nu are personal trainer şi nu merge la sală, să facă multă mişcare. Îmi fac analizele de două ori pe an. Atunci când am venit din România în Italia, de una singură, am venit cu colesterolul foarte mare, dar acum am reuşit să-l reduc”, a dezvăluit Ramona Bădescu.

De ziua ei s-a răsfăţat în Caraibe

Pe 29 noiembrie, Ramona Bădescu a împlinit 43 de ani şi a simţit că trebuie să aibă parte de o aniversare cu totul şi cu totul specială. Vedeta din Peninsulă a decis să meargă pentru cinci zile în Caraibe, împreună cu câţiva prieteni apropiaţi, departe de jurnalişti şi de frig. “A fost diferit faţă de toţi anii pentru că în loc de blană şi pantofi cu toc, am stat cu picoarele goale în nisip şi m-am bucurat de soare. A fost o petrecere mai diferită de toate cele pe care le-am dat până acum, nu erau jurnalişti, nu era prea multă lume. Prietena mea mi-a făcut fotografii. Am avut parte de multă iubire şi de prietenii mei adevăraţi lângă mine, în compania cărora m-am simţit foarte bine. Bucătarul meu adus special din Italia mi-a pregătit tortul meu preferat, cu tiramisù şi cremă de mango. “Am fost într-adevăr răsfăţată! Am profitat de timpul liber pe care l-am avut acolo, m-am relaxat, am făcut plajă, am înotat mult, am făcut caiac-canoe, golf, am făcut masaj în fiecare zi cu maseuza mea din Milano, iar la amurg făceam câte o oră de yoga pe plajă”, a mărturisit Ramona Bădescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cazul Mariei Muntean/ Angajată la jumătate de oră după ce a murit la locul de muncă

Scandalul drapelului românesc la Padova/ Nona Evghenie răspunde Ligii Nordului