in

Rapperul Puya a lansat un videoclip în memoria fratelui său, mort în urma unei supradoze de heroină VIDEO

Puya a lansat videoclipul piesei, “Nimic nu e nou”, este dicată fratelui său, Alexandru Gărdescu, care a fost găsit mort în urma unei supradoze de heroină, în apartamentul său din localitatea Falconara Marittima, lângă Ancona.

Piesa “Nimic nu e nou” este realizată în totalitate de rapper, iar la productia videoclipului au participat toti prietenii artistului, care au fost alături de el în această perioadă grea, după ce i-a murit fratele.

Concluzia oficială a legiştilor din Peninsulă: supradoză de heroină

Fratele rapperului a murit în urma unei supradoze de heroină. Aceasta este concluzia oficială a legiştilor italieni, care au încheiat autopsia şi formalităţile legale necesare pentru aducerea trupului neînsufleţit în România. Bănuiala carabinierilor, care au găsit alături de el o seringă folosită şi cu toate luminile din casă aprinse, a fost întărită de raportul medico-legal, care stabileşte drept cauză a decesului intoxicaţia cu heroină.

Alexandru Gărdescu era un toxicoman cunoscut de poliţiştii italieni

Fratele rapperului Puya figura de doi ani ca toxicoman în evidenţele autorităţilor italiene. Mai mult, în trecut, Alexandru Gărdescu a fost salvat, în ultima clipă, dupa ce şi-a injectat tot o supradoză de heroină. Din cauza drogurilor, soţia l-a părăsit. Şi apropiaţii acestuia au confirmat că avea probleme de ani de zile din cauza dependenţei de heroină. Ajunsese să vândă tot ce-i cădea în mână pentru a face rost de doza zilnică.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ghidul moldovenilor din Italia

Manager în Londra la 22 de ani: Lucian a luat-o de două ori de la zero, în Italia şi în Marea Britanie