in

Reţeta succesului: Ramona Bădescu lucrează cu producătorul Madonnei

Ramona Bădescu lucrează cu unul dintre cele mai mari nume la nivel mondial. Este vorba despre Humberto Gatica, producătorul muzical al unor vedete precum Celine Dion, Madonna, Lionel Richie, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Elton John etc.

Artista a fost remarcată de Gatica în urmă cu un an, în timp ce participa la o emisiune difuzată de postul italian Rai 1. Cu această ocazie, frumoasa româncă a legat o colaborare de durată cu acesta, iar curând se va lansa şi pe piaţa muzicală din America. De altfel, când s-a reîntâlnit cu Humberto Gatica, Ramona a înregistrat şi o piesă, compoziţie proprie, cântând chiar la microfonul la care a înregistrat Celine Dion.

A împărţit microfonul cu Celine Dion

“I-am lăsat o impresie bună lui Humberto Gatica. Îmi face o deosebită plăcere să-l cunosc, mai ales că a lucrat şi lucrează cu artişti celebri. El mi-a ascultat şi albumul “Jumi Juma” şi am avut plăcerea de a cânta la microfonul lui Celine Dion, pe care Humberto îl ia mereu cu el. Sunt foarte fericită să cânt în America, căci Humberto este de acum şi producătorul meu muzical”, a declarat Ramona.

Narcis Ianău, la “Io Canto”, în Italia

Narcis Iustin Ianău, băiatul cu vocea de aur care a ieşit pe locul al doilea la show-ul “Românii au talent” de la PRO TV, îşi încearcă norocul şi în Italia, la un concurs de interpretare muzicală extrem de popular, “Io Canto”, de la postul TV Canale 5. Tânărul de 16 ani a făcut acest anunţ pe pagina lui de Facebook, motivând astfel absenţa sa de la concertul de binefacere de la Bacău, la care trebuia să cânte săptămâna trecută.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

8 septembrie, prima sărbătoare a anului bisericesc ortodox: Naşterea Maicii Domnului (Sfânta Maria Mică)

Corupţia din vămi ne blochează accesul în Schengen