in

Românca Ana Ularu, iubita celebrului actor american Bradley Cooper

O actrţiţă de origine română face parte din distribuţia celei mai noi pelicule dramatice, Serena, care se filmează în prezent la Praga, Cehia.

Ana Ularu, în vârstă de 27 de ani, a cunoscut succesul la Hollywood. Tânăra va juca rolul iubitei actorului Bradley Cooper, starul din „Marea Mahmureală”. Chiar dacă nu sunt iubiţi şi în viaţa reală, actriţa româncă ar trebui să se simtă norocoasă că joacă în postura de iubită a bărbatului care a fost desemnat, doi ani la rând, cel mai sexy bărbat din lume.

Drumul spre Hollywood într-o distribuţie de excepţie

Chiar dacă este vorba despre numai un rol, actriţa româncă are ocazia să fie soţia lui Bradley Cooper, considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume. Cu acest rol important, dar şi cu o distribuţie de exceptie a filmului, în care mai joacă alături de Jennifer Lawrence, actriţa celebră din filmul „Jocurile Foamei”, pelicula „Serena” îi pavează frumoasei Ana Ularu drumul către Hollywood şi succes.

Ana Ularu, una dintre marile speranţe ale teatrului şi cinematografiei româneşti

Ana Ularu s-a născut la data de 26 iunie 1985. Românca şi-a început cariera de actriţă încă de la vârsta de nouă ani. A debutat pe micile ecrane în două coproducţii româno-franceze, „Meuetres par procuration” şi „Passion mortelle”, filme în care micuţa s-a descurcat de minune şi a fost admirată de toţi actorii din echipă. La vârsta de numai 17 ani, Ana a interpretat rolul Lolitei în filmul cu acelaşi nume, film românesc în care a jucat alături de marele Ştefan Iordache în regia faimoasei Cătălina Buzoianu. În anul 2002, Ana Ularu a jucat în filmul „Maria”, producţie în care a interpretat rolul Ioanei. A devenit cunoascută pentru marele public datorită rolului din „Italiencele”. Este una dintre marile speranţe ale teatrului şi cinematografiei româneşti. Deşi pare a se fi specializat pe film, experienţa de teatru a însemnat una dintre cele mai importante provocări în cariera ei extrem de precoce.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Nelu Macovei: „Sunt jefuit de fiscul italian”

VIDEO/ Teorie şocantă: Romanii sunt urmaşii tracilor