in

Românca Daniela Aciu, manechinul cu cele mai lungi picioare, a jurizat Miss Italia

Daniela Aciu a trecut peste complexul pe care îl avea în adolescenţă şi l-a transformat într-o adevărată calitate pe podium. Manechinul cu cele mai lungi picioare din România a devenit un adevărat fashion-icon în Italia, patria modei.

Picioarele frumoasei românce, care măsoară 1,23 metri, au devenit celebre de la Zalău la Roma, unde a fost invitată să jurizeze concursul Miss Italia. De altfel, succesul tinerei este, fără îndoială, unul de proporţii, ea fiind prezentată ca cel mai bun model din capitala Italiei şi a fost cea care i-a înmânat premiul câştigătoarei. Daniela Aciu va mai sta o vreme la Roma, urmând să participle la o serie de prezentări de modă pentru cei mai importanţi designer din Peninsulă.

Calitate pe podium, complex în viaţa personală

Daniela Aciu, în vârstă de 20 de ani, este din Zalău şi a cunoscut succesul în lumea modei după ce a surclasat-o pe Roxana Ciuhulescu. Un subiect foarte disputat în lumea manechinelor este “cine are cele mai lungi picioare?”. Daca vrei să defilezi pe podium trebuie să fii cât mai înaltă, cât mai slabă şi cu picioare cât mai lungi. Daniela Aciu are 1, 84 metri înălţime, picioare lungi de 1,23 metri şi dimensiunile ideale: 90-63-90.

Totuşi, pentru un copil, înălţimea constituie şi un oarecare dezavantaj. “Mereu am fost cea mai înaltă din clasă, din şcoală, din liceu, din oraş. Niciodată nu m-am simţit copil, toată lumea mă trata ca pe un adult. Mergeam la ştrand, la 13 ani, şi mă puneau să plătesc bilet întreg, de adult. Mereu m-am simţit exclusă şi în minoritate, pentru că aveam acest ceva în plus, înălţimea. Când mergeam la castinguri, organizatorii ziceau că vor fete înalte şi, evident, mă selectau, dar când le alegeau şi pe celelalte şi vedeau diferenţa între noi, renunţau la mine pentru că eram mai înaltă decât toate şi stricam echilibrul vizual”, marturiseşte Daniela Aciu.

Cele mai renumite picioare

Pe plan international este de notorietate lungimea picioarelor Ellei Macpherson, care se menţine în topuri de foarte mult timp. Adriana Karembeu, frumoasa blondă ce făcea furori, pe vremuri, pe podium, în prezentări pentru “Victoria’s Secret”, se poate lăuda cu picioare lungi de 1,26 metri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

PSD a deschis filiale la Torino şi Florenţa

Acuzat că şi-a aruncat fratele de la balcon, la Torino