in

Acuzat că şi-a aruncat fratele de la balcon, la Torino

Pe 8 iulie, Eduard Bacoiu, zidar român de 24 de ani, a căzut de la balconul locuinţei de la etajul trei (foto) pe care o împărţea cu fratele lui, Simion, de 32 ani, la Torino, în zona Madonna di Campagna.

Potrivit poliţiei, Simion la-r fi împins pe Eduard, după o discuţie aprinsă de la bani. Eduard a decedat pe loc şi fratele său a fost arestat de poliţie. Simion Bacoiu (foto medalion), care se află în închisoarea Vallette cu acuzaţia de omor voluntar, a recunoscut că s-a certat cu fratele său, dar nu că l-a ucis. Ipoteza investigatorilor este că pe timpul litigiului, ce avea ca subiect împărţirea a câteva sute de euro, Simion l-ar fi împins pe Eduard de la balcon provocându-i moartea.

În apartament au fost găsite de către poliţie numeroase urme de sânge care ar dovedi cearta violentă dintre cei doi fraţi.

Potrivit mărturiilor unor martori făcute poliţiei, fraţii s-au certat pentru câteva sute de euro obţinuţi dintr-o lucrare tocmai încheiată. Ambii fraţi erau zidari şi nu au avut niciodată probleme cu justiţia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românca Daniela Aciu, manechinul cu cele mai lungi picioare, a jurizat Miss Italia

Fini: Copiii născuţi aici sunt italieni